Sterkt av B-laget
(25.05.08) En solid første omgang ga komfortabel 4-1 seier til B-laget over serieleder Storhaug.
Daniel Lie (2), Christian Lyse og Johnny Erga skåret målene.
DANI: To mål av Daniel Lie på søndag.
STORHAUG
1-4
VAULEN 2
2 min
Daniel Lie (frispark)
15 min
Christian Lyse
29 min
Daniel Lie (Bjarte Rannestad)
36 min
Johnny Erga (solo)
Selvmål
44 min
25. mai - Midjord - Tilskuere: 25 - Serie - Dommer: Osvald Høyland (Kåsen)
9. Gustav Levang Iversen
Christian Lie ny mann inn i trenerteamet, ville det gi en effekt?
Kenneth Dahle kastet inn håndkleet under oppvarming grunnet sin vonde lyske. Nøkkelspilleren Christian Lyse erstattet han.
Vaulen B (4-4-2): Einar Dørheim - Morten Andreassen, Ronny Hauge, Kjetil Aasland, Hermann Anton Sæther - Christian Lyse, Jarle Eike, Bjarte Rannestad, David Møller - Johnny Erga, Daniel Lie.
Vaulen fikk pangstart på kampen. Johnny Erga ble felt på 23 meter og Daniel Lie vridde frisparket opp i høyre vinkel.
Etter kvarteret slo David Møller en stikker gjennom til Johnny Erga, keeper får blokket og ballen havnet ut på høyrekanten. Christian Lyse satte fart rundt backen, dro seg innover og la ballen kaldt i lengste hjørne.
En spesiell situasjon etter 17 minutter da dommeren ba keeper kaste ut ballen grunnet en hodeskade. Keeperen kastet ballen ut over kortlinjen, dermed corner! Daniel Lie trillet corneret inn til keeper i beste fair play ånd.
Storhaug bestod av mange tunge spillere som slet med farten til Lyse, Erga og Lie. Etter 19 minutter fikk Storhaugs nummer 18 gult for å ha stoppet Christian Lyse som var på vei igjennom.
Johnny Erga slo et bra innlegg fra høyre etter 27 minutter, David Møller på andre stolpe headet tilbake til Daniel Lie som fra bra hold ble blokkert til corner.
Like før halvtimen ble det 3-0. David Møller slo en lur ball langs venstrekanten til Bjarte Rannestad som slo perfekt inn på hodet til Daniel Lie som stusset inn oppunder tverrlegger!
Daniel Lie stusset så fri Christian Lyse som løp fra forsvaret og kom alene med keeper, men avslutningen gikk vel tilside.
Bjarte Rannestad la ballen til Johnny Erga som stod litt på utsiden av boksen til venstre for mål. Han satte fart og fintet seg gjennom halve midtbanen og hele forsvarsrekken før han knallet den opp i goalen! En perlescoring!
Storhaugs nummer 8 fikk gult kort for en stygg takling på Jarle Eike etter 41 minutter.
Vaulen fikk ikke kontroll på et langt oppspill etter 44 minutter. Til slutt skjøt en Storhaugspiller fra drøye 20 meter, ballen endret retning i Morten Andreassen som flikket ballen med utsiden av hælen i motsatt hjørne. Dermed 1-4 på selvmål.
Det skulle roe seg i andre omgang og Storhaug kom mer med etter at A-lagsspillerne Jarle Eike og Daniel Lie tidlig gikk ut. Øyvind Vollen og Tom Arne Bø Pedersen kom inn.
En småskadd Christian Lyse ga seg så etter 61 minutter, inn kom Ørjan Grønnevig.
Etter 68 minutter la Johnny Erga et legg fra høyre. Ballen datt ned til Ørjan Grønnevig i boksen som satt ballen like utenfor.
Johnny Erga gikk så ut og ble erstattet av Simon Sakkestad Storebakken.
Etter 77 minutter løftet Kjetil Aasland nydelig inn i feltet til Tom Arne Bø Pedersen, men ballen skled av hodet og gikk utenfor.
Tom Arne Bø Pedersen kriget godt inne i feltet etter 82 minutter, ballen havnet hos Simon Sakkestad Storebakken som skjøt i vinkelen og ut.
Kenneth Dahle klarte ikke lengre å se på og fikk med seg de siste seks minuttene da han kom inn for Morten Andreassen.
Dommeren var så lei av surmulingen til veteranstopperen til Storhaug med 13 på ryggen og flekket opp det gule kortet.
Kampens siste sjanse kom etter 86 minutter da Kenneth Dahle slo i bakrom til Ørjan Grønnevig som stormet alene gjennom på høyre. Ørjan søkte mot lengste, men keeper vartet opp med en flott benparade.