Beachboys kom i bølger
(25.05.05) Vaulen tok en kjapp 2-0 ledelse etter pent spill. Laget ble nok litt vel fornøyd og daffet inn til en 3-1 ledelse ved pause.
I andre omgang gikk man skjerpet opp til 5-1. Men man dovnet hen til 5-3, før man fikk skikk på det igjen til 8-3 som ble sluttresultatet.
Kvaliteten var til tider laber noe som en fæl grusbane må ta mye av skylden for. C-laget har forsåvidt til gode å spille en god kamp i år. Kan det skyldes overtrening?
SUPERSVINET: Pluss i margen til Svinet alias Sølvreven som hadde tre assist og ett mål.
Slik om målene:
1-0 Eirik Ekholdt - Stens slår en herlig vegg med Eddi som putter på kampens første angrep!
2-0 Christian Lie - Eddi finner akrobaten Cissa som saksesparker ballen med utsiden av foten i bue over en forfjamset keeper.
2-1 Morten Tandrevoll - Rolf-strategen fyrer avgårde et langskudd som går utagbart bak keeper Eirik Sunde.
3-1 Eirik Ekholdt - Cissa legger ballen ned til Eddi som fra skrå vinkel hamrer ballen oppe i krysset.
4-1 Eirik Ekholdt - Eddi omsatte returen fra Svinets harde skudd i mål.
4-2 Tore Wersland - Verdens raskeste 7. divisjonsspiller, Tore Wersland, scorer på et sovende Vaulenforsvar.
5-2 Eirik Ekholdt - Svinet slår en hard ball mot mål, hvor Eddi styrer ballen inn ved stolpen. Ed er i scoringshumør, dette var hans 90. for C-laget gjennom tidene!
5-3 Morten Reigstad - Rolf skaper unødvendig spenning i kampen.
6-3 Øystein Winsnes - Et langt innkast fra Svinet finner Øystein Winsnes fri i feltet.
7-3 Morten Sivertsen - Svinet får en høy ball fra Eddi i feltet og på direkten klistret han den i mål.
8-3 Sindre Jensen - Winst slår vegg med midtstopper Sindre som er på raid!
Vaulen: Eirik Sunde, Vidar Skålevik, Sindre Jensen, Jostein Jensen, Kjetil Stensland, Eirik Ekholdt, Christian Lie, Morten Sivertsen, Øystein Winsnes, Frode Lima.