MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Dusinet fullt
(26.04.07) Vaulen - Åsenkam 12-0
Hinna grus, 7 tilskuere
Et stjernespekket B-lag vant åpningskampen mot Åsenkameratene 12-0 på onsdag.
Trener Ruben Johnsen har skrevet referat.
FIRE GANGER ERGA: Johnny Erga scoret fire mål!
Referat
Kampen var av kretsen satt opp på Hetlandsbanen??!! Forstå det den som kan. Hetlandsbanen som nesten ikke er godkjent for syver. Hehe, nok om det!
 Spillerbørsen
5 p: Alle
Vanskelig å gi poengskala på spillerne i denne kampen!  Synes alle gjorde en kjempejobb!
Vi stilte med ett slagkraftig mannskap til kampen, med 6 A-lagspillere og 1 A-lags tjukkas! Fra B-laget var det Jone "Poddi" Olsen, Ruben Johnsen, Ole Bjørn Bædesen, Johnny Erga og Espen "Chris500" Blaker.
Med dette laget måtte det jo bare bli lett match! Etter en litt dårlig start løsnet det for Vaulen. Anders Dale dukket opp fra intet og puttet inn 1-0. Dale som forøvrig hadde en meget god kamp, med mange avslutninger kunne fort ha blitt toppscorer denne kampen, men tror det til slutt ble 3 mål. Meget bra kamp av unge Dale!
Etter dette begynte målene og renne inn i strie strømmer! Lysen var som vanlig på plass å puttet flere ganger, det samme gjorde den store B-lagstjernen Erga. Ellers puttet Husi og Ronny (Et mål Saudas største avkom kommer til å huske som det største han har opplevd i sitt lange liv)
Stakkars Ordaz som stod i mål var gjerne borti ballen 2 ganger. Max! Fritiden brukte han på å slikke sol og slappe av.
I de bakre rekker var det ikke mye å gjøre.
Oli (Norges slankeste midtstopper) i sin nye posisjon som midtstopper, sammen med Staurland gikk også knirkefritt utenom småfisene til unge Staurland. Begge spilte slik at man ikke skulle tro de hadde gjort annet!
På backene hadde vi Ronny, Ruben og Blaker, som alle gjorde sine saker bra.
Midtbanen bestod av Johnny, David, Dale og Gjelsten. Dale hadde som tidligere nevnt en kjempekamp. Samme kan sies om Johnny med hele fire fulltreffere og Gjelsten som gjorde duracellkaninen til latter. David virket litt usikker på underlaget i deler av førsteomgang, ja det var grus David. David som den unge lovende spilleren han er, hevet seg betraktelig i 2. omgang og gjorde sine saker bra.
På topp var lynet Husi og Christian "kjappere en lyset" Lyse. Begge sprang slik at forsvaret til motstanderen så ut som amputerte muldyr! Glimrende kamp av den kjappe spissduoen! Ole Søyland skal nok få litt av et problem frem mot neste A-kamp, med slike scoringskåte (både på og utenfor banen) spisser.
Poddi fikk også en omgang der fremme. Det tok ikke lang tid før vi fikk se noen dansetrinn bare Poddien kan. Men ble uheldigvis fraværende i scoringsprotokollen.
Ellers var Manager Ruben Johnsen fantastisk med sin taktikk, der han gikk fra fire bak til tre. Dette trekket ga uttelling med en gang. Målene kom da fra alle vinkler!
12 - 0 sier sitt Vaulen B er på stø kurs mod høyere divisjoner! Stor takk til A-lagspillerne som møtte, håper dere vil være med videre, slik at vi avanserer noen divisjoner!
Ruben
STRANDLØVEN: Ein forektige Beachboy - Ruben Johnsen som leder B-laget til nye høyder!