Sikret avansement på dramatisk vis
(24.11.14) Vaulen slet seg tilbake etter å ha ligget under 3-1. Ingvald Sandvik Halgunset fikset 4-3 seier på golden goal tidlig i andre ekstra omgang.
Vaulen har aldri vunnet Pol-turneringen tidligere, men var i finalen i 2006. Nå venter vinneren av Vardeneset og Pol i semifinalen torsdag 27. november kl 19.30. En eventuell finale går lørdag 29. november kl 13.00.
TASTA
3–4
Gutama Ahmed Haji
5 min

15 min Amar Kotlica (Monsen Haugland)
Gutama Ahmed Haji 23 min

Tasta 29 min

50 min
Erik Løken

57 min
Amar Kotlica

71 min
Ingvald Sandvik Halgunset
24. september – Stemmen Tilsk.: 40 – Pol kvart – Dommer: Lars Dahlgren (VBK)

12. Sander Thaule

Vaulen mente alvor og hadde med en stor tropp mot Tasta. En hemmeligholdt prøvespiller startet kampen som spiss.
Vaulen (3–5–2): Eric Ordaz – Erlend Mohus, Anders Idsø, Daniel Hadland – Ole Wick Henriksen, Ingvald Sandvik Halgunset, Ceu Lian Khar, Thomas Monsen Haugland, Vegard Natland – Amar Kotlica, Prøvespiller.
Kampen var kraftig forsinket grunnet en alvorlig skade i kampen mellom Show og Madla i forkant.
Tasta gikk tidlig opp i ledelsen etter rufsete forsvarsspill. Hvem andre enn Gutama Ahmed Haji var det som scoret? Guti som spilte for Vaulen tidligere denne sesongen.
Etter kvarteret utlignet Vaulen ved Amar Kotlica som limte ballen i krysset etter å ha blitt spilt gjennom av Thomas Monsen Haugland.
Så nok en gang elendig forsvarsspill av Vaulen etter 23 minutter. Man mistet ballen lett på midten av banen og Gutama Ahmed Haji var sikker alene med Vaulens keeper Eric Ordaz.
Det siste som skjedde i første omgang var at Tasta økte til 3-1 med et nydelig skudd i krysset!

I pausen foretok Vaulen seg tre bytter. Jimmy Jonevret, Morgan Gramstad og Simon Sakkestad kom inn henholdvis for Thomas Monsen Haugland, Anders Idsø og Vegard Natland.
Ole Wick Henriksen satte tonen tidlig i omgangen med en suser halvmeteren over.
Etter 36 minutter kom Fredrik Stray Tjaum og Erik Løken inn for Ole Wick Henriksen og prøvespilleren.
Amar Kotlica skjøt så i tverrleggeren. Der var man fryktelig nær redusering!
Så straffe til Vaulen etter 39 minutter da Ceu Lian Khar ble felt.
Khar tok den selv, men avslutningen var noe løs og keeper reddet enkelt.
Like etter hadde Daniel Hadland en svak avslutning rett på keeper.
Gult kort til Morgan Gramstad etter 45 minutter som felte på 20 meter, Eric Ordaz fikk en hånd på frisparket.
Tasta kunne ha punktert kampen da forsvaret var i det gavmilde hjørnet nok en gang, men de oransje slapp med skrekken.
3-2 reduseringen kom etter 50 minutter. Amar Kotlica skjøt og giganten Erik Løken satte inn returen.
Vaulen presset noe voldsomt på nå.
Vakkert spill av Vaulen. Fine kombinasjoner av Fredrik Stray Tjaum og Daniel Hadland på høyre før Amar Kotlica pirket inn ballen til 3-3 tre minutter før fulltid!
FØRSTE EKSTRAOMGANG
To ekstraomganger med "Golden Goal" skulle spilles før eventuell straffesparkkonkurranse.
Tasta kom til en kjempesjanse, men lykken stod Vaulen bi.
Vaulen fikk frispark fra 30 meter. Ole Wick Henriksen ble byttet inn for Ceu Lian Khar etter 65 minutter. Ole tok selv frisparket som gikk via muren til corner.
Ceu Lian Khar fikk knapt satt seg før han måtte inn igjen. Amar Kotlica hadde pådratt seg en smell og måtte ut.