Ga bort ledelsen
(25.08.08) Skadeproblemer på A-laget samt en del lovlig sene forfall, gjorde MIL til store favoritter før oppgjøret på Tau.
Manager Ronny Hauge rakk ikke starten av kampen. Hvordan skulle dette gå, uten den selvutnevnte eneren på laget?? :=)
PRESSET BAKPÅ: Vaulen ble presset bakpå og det var ikke ufortjent at MIL vant.
Laget gikk ut i en litt defensiv 4-4-2 formasjon, med evigunge Jone Holgersen som anker på midten. Jone styrte skuta veldig bra så lenge (kort) som kondisen holdt.
Etter en litt sjansefattig start fikk Morten Andreassen kampens første sjanse. Stian Falnes spilte Poker-star Morten gjennom på blank goal. Men et veldig ujevnt underlag gjorde at avslutningen gikk midt på keeper.
Så over til kampens desiderte høydepunkt! Gustav "Gustavinho" Levang Iversen mottok ballen med ryggen mot mål, dro en finte på forsvareren og lobbet gjennom en pasning til Hector "Kevin Kugen" Vestbø. Hector gjorde ingen feil og 1-0 til underdogsen :)
Etter en halvtime kom manager Hauge innpå. Like etter doblet Vaulen ledelsen med Johnny Erga. Han passerte et par MIL-spillere og satte ballen i mål fra 20 meters hold.
Ved pause gjorde Hauge noen geniale forandringer. MIL skulle slippes inn i kampen og dermed skulle Vaulen legge seg noe lavere. Ganske så riktig! MIL presset gjennom hele omgangen, Vaulen spillerne ble slitne etter å ha løpt mange mil og Mil satte inn seiersmålet 15 minutt før full tid.
En hederlig innsats av laget, men MIL vant nok en fortjent seier alt i alt.