B-laget gjorde ett poeng
(24.06.08) B-laget spilte 2-2 mot serieleder Tasta. Morten Andreassen og Ronny Hauge scoret for strandguttene.
LEDET TO GANGER: Vaulen hadde ledelsen to ganger, men måtte nøye seg med ett poeng.
TASTA
2-2
21 min
Morten Andreassen
Tasta
34 min
40 min
Ronny Hauge (str.)
Tasta
55 min
24. juni - Vaulenbanen - Tilskuere: 25 - Serie - Dommer: Endre B Wetteland (Hellvik)
3. Simon Storebakken
Kampen mot serielederen hadde blitt flyttet fra Stemmen til Vaulenbanen grunnet gravearbeid.
Anders Dale hadde kastet inn håndkleet før kampen grunnet en vond tå. Mens Ronny Hauge var usikker på om han holdt hele kampen grunnet voksesmerter i magen...
Vaulen B (4-4-2): Einar Dørheim - Ronny Hauge, Kjetil Aasland, Jone Holgersen, Tom Arne Bø Pedersen - Stian Falnes, Kenneth Dahle, David Møller, Bjarte Rannestad - Morten Andreassen, Johnny Erga.
Vaulen startet kampen bra og kom til en del halvsjanser, Tasta skapte lite.
Johnny Erga hadde to skuddforsøk, først stod han i offside, deretter skjøt han utenfor.
Etter 16 minutter slo Tastas høyreback en horribel tverrsoverpasning til Morten Andreassen som stormet mot mål. Han kom helt frem til femmeteren før han ble blokkert og måtte nøye seg med corner.
Vaulen gikk opp i ledelsen etter 21 minutter etter et flott oppbygd angrep. Morten Andreassen slo langs høyre til Stian Falnes som stormet ned og slo inn til Johnny Erga. Keeper reddet skuddforsøket, men på returen dunket Morten Andreassen ballen inn i korthjørnet.
Keeper Einar Dørheim hadde stått 33 minutter å ventet da Tasta kom til sin første sjanse. Et flatt frispark ned i kanalen fant en hvit og rød som ganske fri fikk fyrt av, men Einar fikk slått til corner.
Tasta bevarte presset og utlignet på et perlemål etter 34 minutter. En løs ball spratt fint for Tastas nummer 20 som klemte til og satte ballen knallhardt oppe i venstre kryss!
Målet ga Tasta nye krefter. Vaulens høyreback mistet ballen som sistemann til en Tastaspiller som spurtet gjennom, men en tøff Einar Dørheim gikk inn i taklingen. Restene av taklingen trillet mot mål, men stopper Kjetil Aasland plukket den opp.
Bjarte Rannestad fant Johnny Erga på venstre hjørne av boksen, han rykket og ble felt. Dommeren mente situasjonen skjedde innenfor boksen og blåste straffespark, noe som Vaulen skal være fornøyd med.
Ronny Hauge la ballen til rette på merket og satte ballen trygt til høyre i mål. Dermed 2-1 til Vaulen.
Like etter fikk Tom Arne Bø Pedersen ballen ute til venstre for boksen. Et utrolig skudd fra 20 meter suste i tverrlegger og ned på streken! Spillet fortsatte, men ballen var vel over streken?
Ronny Hauge fikk seg så en smell i en duell og ble så forbannet at han fikk gult kort for munnbruk etter 42 minutter.
Like før pause stusset Stian Falnes gjennom Morten Andreassen på høyre, keeper fikk noen fingre på skuddet og fikk slått den ut.
I pausen kom Ørjan Grønnevig inn for Bjarte Rannestad på venste midtbane.
Jone Holgersen felte på 20 meter etter 55 minutter slik at Tasta fikk frispark. Skuddet gikk i keeperhjørnet, men endret vel retning i en spiller og lurte seg inn.
Hermann Anton Sæther kom inn i midtforsvaret etter 59 minutter, ut gikk Jone Holgersen.
Tasta kom nær igjen etter 69 minutter da et skudd fra kort hold sterkt ble reddet av Einar Dørheim.
Kenneth Dahle vinklet så over fra venstre til Stian Falnes som på en berøring vippet over backen til Morten Andreassen som kom fri, men skuddet gikk meteren utenfor nærmeste.
Morten Andreassen fikk gult kort etter 74 minutter for en ettersleng.
Sverre Møllegaard kom så inn for Kenneth Dahle som måtte gi seg med lysketrøbbel etter 76 minutter. Dermed var det bare to A-lagsspillere igjen på banen. Tasta fikk en enorm sjanse etter 78 minutter da man fikk skutt fra 8 meter, men gode Einar Dørheim holdt Vaulen inne i kampen.
Stemmenlaget burde ha scoret igjen to minutter senere, men headet over.
Så dro en Tastaspiller seg gjennom midtforsvaret og skjøt fra 15 meter, men Einar vartet opp med en bra redning igjen. Corner fulgte og Tasta fikk heade opp mot krysset, men der var Einar Dørheim som en tiger.
Hector Vestbø kom inn på topp for Morten Andreassen på topp de siste fire minuttene.
Et langt innkast fra gummimannen Johnny Erga fant Tom Arne Bø Pedersen som stusset på langs av mål. En halvklarering ble gitt ut på 25 meter til Kjetil Aasland som skjøt vel utenfor.
På overtid fikk Vaulen to gule på under ett minutt. Kjetil Aasland gikk voldsomt inn i en duell, mens Sverre Møllegaard kakket en over hælene.
Det endte med 2-2. Vaulen kan ta sommerpause på 5. plass, men det er bare tre poeng opp til lederlaget Tasta på en rekordjevn tabell.