Vaulen C klatrer mot toppen
(24.06.03) Toppkampen i 7.divisjon ble aldri spennende. Vaulen stillte for anledningen med ny trener. Noe som viste seg å bli et lurt trekk. Vaulen overrasket Sjernarøy med den offensive taktikken og ledet hele 4-0 ved pause.
TAKTISK TRIUMF: Christian Lie ledet C-laget i Frode Limas fravær
Det første målet var en skikkelig lekkerbisken. Kjetil Stensland dro seg forbi to mann på egen banehalvdel, fosserte inn på motstanderens halvdel og klinket til fra vel 20 meter. Ballen føyk opp i krysset, uten sjanse for keeper Terje Aartun. Et fantastisk mål som var verdt inngangspengene for publikum. Gisle Aanerud og Vidar Skålevik økte til to og tre null før en av Vaulens giftige Super subs, Jostein Jensen, satte inn fire null.
I 2.omgang slappet Vaulen av og treneren gjorde klokelig nok en del skifter for å spare spillere til viktigere kamper. K. Nesheim reduserte for Sjernarøy med en skikkelig lompe i keeperhjørnet, som nok skyldtes litt ukonsentrasjon i de bakre rekker. Vaulens store stjerne, Pål Særvoll, økte til 5-1 før det igjen var klart for Ravndal-show. Vegard Ravndal har skåret i alle kampene han har spillt for c-laget og sviktet heller ikke denne gang. Med ryggen mot mål, tok han en vending som selv Zidane hadde hatt problemer med å kopiere. Dermed kunne unge Ravndal kaldt å rolig sette ballen i det tomme målet.
Dermed endte denne meget underholdende kampen 6-1 til Vaulen, men en takk til Sjernarøy som også var med å lage en sikkelig morsom kamp. Publikum fikk oppleve en del morsomme situasjoner. Vaulen C puster nå Storhaug i nakken, så Storhaug skal på ingen måte føle seg trygge på puljeseieren.