Randaberg slo Vaulen i tåken
(25.03.03) Tiltross tykk tåke ble kvartfinalen i SR-serien spilt på mandag. Utbyttet fra kampen ble nok heller lite.
Vaulen startet i en 4-5-1 formasjon med Eric Ordaz i mål, da Bø Pedersen hadde vakt. Knut Ivar Tjeltveit fikk prøvd seg på defensiv midtbane, Ekholdt startet på høyre midtbane og Jan Tore Kleiberg som spiss, resten startet i ordinære posisjoner.
TILBAKE FRA SKADE: Pedro Salgado fikk siste femten
RANDABERG
4-1
30. min
13. Trond Rossemyr <- 75. minutter
Første omgang var et stort fremskritt i henhold til innsatsvilje. Målet kom etter et flott angrep på venstresiden. Øystein Winsnes kom ned til linjen og slo inn med sin følsomme venstrefot. Foran mål kom Knut Ivar Tjeltveit i full fart og hamret inn ballen.
Etter dette fikk Vaulen litt problemer med fem-meter utsparkene, og Alexander Landsnes fikk prøve seg. Han fikk ikke ballen lenger enn 35 meter. Der ventet en RIL-spiller som spilte fram en lagkamerat og vips 1-1. Dette sto seg til pause.

Andre omgang var bokstavlig talt i skodda for Vaulen. Tåken ble tettere og tettere, mens Vaulen, som nå hadde skiftet formasjon til 4-4-2, gikk mer og mer i oppløsning. Kantene og spissene forsvant helt i tåken for dem bak over på banen. Man prøvde å slå langt i håp om å få til noe, men Kleiby ble ensom spiss. Veldig ensom.
Etter 5. minutt av 2. omgang vurderte faktisk trenerne å tilby dommer Urban å avgjøre det hele på straffespark. Det var maksimalt tjue meter sikt i andre omgang og det var på kanten av det forsvarlige, dog var det jo likt for begge lag.
RILs selvoppnevnte stjernespiller Christophe Dagsland fikk herje fritt i denne omgangen og skoret blant annet en perle av et mål fra 25 meter. Det siste målet til Randaberg var det svært få som så, men man hørte en som jublet.
Vaulen får ta med seg første omgangen fra denne kampen og glemme de siste 45. Dagens mest brukte kommentar: "..kor e ballen?". Eller Jarle som kom me denne  kommentaren langt ute i 2.omgang: "Oli !! Du kan ikkje bomma på ein tri meterspasning te ein så står i ro..!" Det Jarle ikke visste var at Oli ikke var på banen i det hele tatt denne kampen. Hvem spilleren var er ennå uvisst - eller helt i tåka om du vil.
For trener Tore Haugvaldstad så ble dette 1-1, han så ikke de siste tre målene en gang!