Vaulen skuffet
(24.02.06) Vaulen fikk seg en oppvekker da de tapte 4-0 mot Vardeneset fredag kveld.
"Vardeneset var rett og slett best i alt i dag," sa en svært skuffet Ole Søyland.
ENGE SHOW: Richard Enge hadde to mål og to assists mot laget til sin læremester - Ole Søyland.
VARDENESET
4-0
Joakim Breines (Enge)
8 min
Kristoffer "Doffen" (Enge)
22 min
Richard Enge
46 min
65 min
24. februar - Vardeneset grus - Tilskuere: 25 - Vinterserien - Dommer: Dag Løvaas
15. Thomas Nyland -> 81 minutter
Begge lag manglet en rekke spillere. Hos Vaulen stod følgende over - Sverre Gjuvsland, Anders Idsø, Anders Dale, Ørjan Olsen, Alexander Landsnes, Tom Stian Sunde og Morten Wiik. I tillegg var flere av dem som spilte ikke helt restituerte etter sykdom.
Vaulen 4-5-1: Tom Arne Bø Pedersen - Stein-Ivar Andersen, Robert Hovland, Endre Tangen, Stian Refvik - Johnny Erga, Magne Christiansen, Eivind Staurland, Andreas Fløgstad, Stian Lima - Christophe Dagsland.
Vaulen stod uten tap og med kun ett baklengs på fire kamper før dagens oppgjør. Det skulle gå fryktelig galt og man kan skylde på så mangt som underlaget, forfallene og det harde treningsprogrammet.
Vardeneset styrte iallefall fra start mot et Vaulenlag som slet med å få etablert noe spill. VBK tok ledelsen etter 8 minutter da Richard Enge pent spilte igjennom Joakim Breines, som fra 16 meter hamret inn 1-0.
Vardeneset kom til flere sjanser som lett kunne ha ført til mål, 2-0 kom etter 22 minutter da Enge viste prov på teknikk før han la ut til "Doffen" som kom i fart på høyre, denne Kristoffer fikk det enkelt og doblet fra 12 meter.
Vaulen fortsatte å slå på måfå og de røde og hvite krigerne fanget opp alt.
Vardeneset skal dog har ros for å være svært gode, spesielt de to lynhurtige vingene skapte store problemer før Vaulen.
I pausen kom Thomas Idsø inn for Johnny Erga, mens Ronny Hauge erstattet Stian Lima.
Andre omgang startet på verst tenkelig vis for Vaulen. Et innlegg fra høyre fant en totalt umarkert Richard Enge som enkelt headet inn 3-0.
Etter 63 minutter kom Christian Lyse inn for Eivind Staurland i det Vaulen gikk over til 4-4-2.
To minutter senere ble det 4-0 da Richard Enge frekt tok med seg en pasning på hælen før han dundret inn sitt andre for dagen fra 15 meter.
Vaulen hadde faktisk en ti minutters periode i andre omgang, men det var svært tannløst, kun to-tre tilløp mot Vardenesets Tommy Ulseth var å spore.
Flere spilte med høye skuldre og det var gledesløs fotball. Etter 76 minutter fikk Robert Hovland gult kort for den klareste handsen i manns minne.
En tom Steini gikk ut etter 81 minutter, Thomas Nyland kom inn som spiss og Lyse tok backen.
Det ble 4-0 tap, en kamp Vaulen bør glemme raskest mulig.
Etter dagens tap må nok Vaulen slå Randaberg i sin siste kamp for å gå videre.