Vaulen klar for finalen
(23.11.06) Vaulen var klart bedre enn Brodd med Kim Henriksen. Beachboys ga seg ikke før det stod 6-0.
Nå blir det finale mot Buøy på lørdag klokken 13.00 på Stemmen.
VAULENS NYE FUNN: Robert Hovland er i sitt livs form og scoret tre nye mål. Nå kan Rob bli Vaulens toppscorer i 2006!
18. Ørjan Olsen -> 45 minutter
26. Stian Refvik -> 45 minutter (<- 60 min)
8. Jone Olsen -> 60 minutter
Til denne runden var det 2x45 minutter og full dommertrio.
Vaulen (4-4-2): Tom Arne Bø Pedersen - Christian Lyse, Stein-Ivar Andersen, Espen Klette, Daniel Elgar - Robert Hovland, Magne Christiansen, Anders Idsø, Alexander Surdal Nilsen - Ronny Hauge, Morten Vadla.
Uten å fornærme Brodd så var det aldri i tvil om hvor seieren skulle ende. Vaulen ga seg ikke før det stod 6-0.
"Vi var nok nærmere tosiffret sluttresultat enn Brodd var å utligne," forteller manager Ronny Hauge.
Første målet ble scoret av Robert Hovland etter at Anders Idsø hadde slått et perfekt frispark på bakre stope.
Mål nummer to var litt mer av den heldige sorten. Ronny får ballen av Magne og bruker sin store fart til å komme ned på siden. Ballen ble slått hardt inn foran mål der en uheldig Brodd-spiller scoret selvmål. Men bra gjort av unge Hauge...
Robert Hovland ville ikke gi seg med dette til pausen. Alle de som var tilstede på forrige kamp, vet at Rob er farlig når han får ballen ute på siden... Han gjorde slik som sist; tok ballen med seg litt innover før han sende ballen opp i nettaket.
I pausen gjorde vi to bytter. Ørjan Olsen kom inn for Tommen i mål. Stian Refvik inn for Christian Lyse.
TAXI-OLSEN: Ørjan Olsen stod i mål mot gamleklubben Brodd.
Kampen var ikke mange minuttene før Ronny drepte den lille spenningen som var igjen. Ronny Hauge gjorde et smart løp og fikk ballen rett foran keeperen (Kim), som han rundet lett og satte ballen fint i mål. Da var det 4-0 til Vaulen.
Stein-Ivar Andersen ville ikke være dårligere enn sist han heller, og da vi fikk frispark på ein 25 meters avstand skjøt Steini rett i mål.
Det var Robert Hovland som fikk æren å score det siste målet. Jeg trenger vel ikke å skrive hvordan han scoret, det blir liksom litt Da Capo, hehe...
Straffedrama sendte Buøy til finalen
Neste kamp er mot Buøy som vant sin kamp mot Vardeneset etter straffespark- konkuranse 13-12! Det stod 3-3 etter forlenget spilletid.