Mastra mestra mest
(23.09.10) At Anders Idsø og Christer Husvæg fikk kamptrening etter skader får være plussene etter at B-laget tapte 4-1 hjemme mot Mastra.
Gledelig var det også å se telepatien til Idsø-brødrene som spilte kamp sammen for første gang siden oktober 2007.
Selve kampen var så som så. Man tok ledelsen da Ronny Hauge satte et innlegg fra kort hold, men i andre omgang ranket det totalt.
JOKER: Husvægs første kamp siden medio juni.
VAULEN 2
1–4
MASTRA
Ronny Hauge (Husvæg)
29 min
60 min
Mastra
65 min
Mastra
75 min
Mastra
79 min
Mastra
23. sept. – Vaulenbanen – Tilskuere: 10 – Serie – Dommer: K E Anonsen (Hinna)
VAULEN B
22. Daniel Vatland
16. Alexander Landsnes <- 62 minutter (-> 78 min)
11. Øyvind Vollen
10. Stian Myklebust <- 86 minutter
10. Hector Vestbø <- 78 minutter (-> 79 min)
9. Bjarte Rannestad
6. Thomas Idsø
7. Anders Idsø <- 45 minutter
21. Christer Husvæg
15. Ronny Hauge <- 79 minutter (-> 86 min)
14. Morten Andreassen -> 45 minutter
8. Jarle Eike -> 62 minutter
KAMPEN I KORTFORM
Vaulen med 4-5-1 formasjon med offensive vinger.
Det var en tett og jevn første omgang som Vaulen vant 3-2 i sjanser.
Man tok ledelsen etter 29 minutter. Etter flere trekk fikk tilslutt Christer Husvæg lagt inn fra venstre, Ronny Hauge satte kontrollert fra kort hold.
I pausen byttet Tom Arne Bø Pedersen og Øyvind Vollen om å stå i mål. Samtidig kom Morten Andreassen inn for Anders Idsø.
Vaulen startet omgangen friskt blant annet kom Ronny Hauge alene mot keeper.
Da Mastra utlignet etter timen på et soleklart offsidemål møtte Vaulen veggen.
Jarle Eike som kom til andre omgang kom inn for Alexander Landsnes like etter målet.
Mastra tok ledelsen etter 65 minutter da dem noe lett fikk putte inne i femmeteren etter et corner.
Kvarteret før slutt satte Mastras gode venstekant fart og la på til 3-1 på dagens prestasjon.
Vaulen viste glimtvis flott kombinasjonsspill, men det var lite sluttprodukt.
I slutten ble det masse bytter og rot. Mastra la på til 4-1 da et hardt legg fra venstre ble konvertert fra kort hold.
Mastra vant sjansestatistikken 11-5.