Tap mot Forus
(23.09.07) Variable prestasjoner ga en åpen kamp hvor Vaulen tilslutt tapte 3-2.
Ekstra surt var det fordi Vaulen ble snytt for et soleklart straffespark på stillingen 2-2.
FELT GANG PÅ GANG PÅ GANG: Morten Vadla fikk to greie straffespark, men på dagens klareste våget dommeren ikke å blåse mer.
FORUS & GAUSEL
3-2
VAULEN 2
9 min
Ronny Hauge (straffe)
Finn Forus
37 min
Fant Forus
64 min
68 min
Fred Forus
78 min
23. september - Knudamyra - Tilskuere: 20 - Serie - Dommer: Tomas Ø Tjelle (F&G)
13. Erik "Buster" Johnsen
Etter fire forfall like før start stod Vaulen med 10 mann like før kampstart. Johan Wold rakk frem rett til avspark, mens publikummer Øystein Winsnes ble sendt hjem for å skifte. Etter hvert kom også Buster.
Forus hadde mye respekt i starten og Vaulen kom fremover gang på gang.
Johnny Erga slo en flott ball opp på Ronny Hauge, ballen ble lagt igjen til Morten Vadla som stormet inn i feltet og ble tatt!
Manager Ronny Hauge tok straffen selv og satte ballen trygt nede i hjørnet.
Alexander Surdal Nilsen var god og kom svært nær to ganger, men begge gangene gikk skuddet hårfint tilside for venstre stolpe.
Så kom Forus mer og mer. Einar Dørheim i mål ble testet flere ganger, men på et corner etter 37 minutter måtte han kapitulere da en heading fikk en rar bue.
Kampen ble nå tøffere og dommeren overså to stygge albuer på Vaulenspillere. Den ene traff Jone Olsen så hardt at blodet rant fra hodet.
I pausen kom Øystein Winsnes inn for Olsen som ikke kunne fortsette.
Forus hadde en gigant sjanse etter 56 minutter. Etter to redninger på streken gikk ballen i tverrlegger!
Midtbanespiller Bjarte Rannestad fikk seg så en kraftig smell i foten og måtte gi seg. Inn kom reservekeeper Buster, dermed måtte man rokkere med førstekeeper Dørheim som utespiller.
Johnny Erga var pigg og et bra raid etter 63 minutter var nær ved å bære frukter, men spissen måtte bite i det sure eplet da ballen gikk tilside.
Forus gikk rett opp og tok ledelsen. "Peri" skjøt knallhardt fra 20 meter i det lengste hjørnet.
Johnny prøvde seg nok en gang, men keeper var i det umulige hjørnet.
Så ble Morten Vadla felt igjen da han stormet inn i feltet.
Ronny Hauge fikk dermed sjansen igjen fra krittmerket og viste stor sikkerhet ved å sette inn 2-2.
Etter 70 minutter ble Morten Vadla spilt alene gjennom, men han ble felt. Soleklart straffe, men dommeren var ikke tøff nok til å dømme straffe igjen. Istedenfor mente han at Vadla hadde filmet.
Buster ruste flott ut og hindret Forusmål etter 72 minutter.
Hermann Sæther fikk så gult kort etter 75 minutter da han prøvde å slå i fra seg en motspiller som hadde hengt seg på.
Forus gikk så i føringen med et kanonskudd i mål, den hadde keeper ikke nubbesjans på.
Øystein Winsnes tråklet seg så igjennom i midten for Vaulen, men ballen skled av foten i skuddet.
Forus var hvasse nå og traff tverrleggeren etter 83 minutter.
Det endte med tap 3-2. Best for Vaulen var nok den unge stopperen Espen Knudsen.
TAP: Tross to mål av Ronny ble det 0 poeng for B-laget søndag, dermed blir det play off.