Publikumsfotball
(23.09.04) C-laget vant igjen på torsdag. Nå trenger de bare å vinne en av de siste tre for å vinne serien og bli klar for KM sluttspill.
Dagens motstander Rolf regnes som det dårligste laget her i distriktet, i fjor hadde de jo også et syvsiders spesial i Aftenbladets fredagsbilag som dokumenterte dette.
Dermed lå alt til rette for en målfest av de sjeldne og det startet også bra da Tom Arne Bø Pedersen satte tunnell på keeper til 1-0, etter at Eric Ordaz hadde flikket igjennom en langpasning.
HISTORISK: Eric Ordaz har scoret for A, B, C og Jr i år!
Tommen som har vært imponerende god for C-laget økte til 2-0 ikke lenge etterpå, da han frekt fintet av en mann nede ved hjørnet, dro seg inn og klinket ballen oppe i lengste hjørne!
3-0 målet ble av det historiske slaget, da Eric Ordaz nå er den første spilleren gjennom tidene som har scoret for A, B, C og juniorlaget på samme sesong. Tom slo over til en umarkert Ordaz som lett kunne sette ballen i mål.
Tommen ordnet så 4-0, som også ble pauseresultatet, etter nytt småfikst spill langs bakken.
Det kunne ha vært så mye mer, men Vaulen spilte i det minste finfotball som gledet øyet.
Etter pausen reduserte Rolf på et corner, før Vaulen kom igang igjen med Vegard Ravndal som satte en keeper retur inn i nettet.
6-1 var det Kjetil Stensland som stod for, etter at 2 meter høye Vegard viste hovmesterblikket sitt.
Så et skudd fra Tommen som keeper måtte gi retur på, der dukket Vidar Skålevik opp og satte inn det syvende.
Christian Lie ble så spilt fri av Poddi og satte ballen kaldt tilside for keeper med yttersiden av foten.
Det siste målet for dagen var et selvmål etter at Tommen hadde presset på.