Tosifret for C-laget
(23.09.03) Øyane hadde kulissene i orden - en dommer i shorts og t-skjorte og innbyttere som varmet opp langs sidelinjen. Men det varte ikke lenge før dommeren frøs og innbytterne startet å tegne skamfullt i sanden.

STORSKYTTEREN LIMA: Frode Lima scoret to flotte mål fra sin back posisjon. "Jeg har scoret to mål i en kamp før, altså" innrømmet Lima etter kampen.

Elling Hegelstad stormet frem fra sin frie midtstopper rolle og sentret en hard pasning som Eirik Ekholdt nærmest bare styrte inn til 1-0. Så gjorde Elling alt på egen hånd med et flott langskudd til 2-0, Øyane reduserte så på Eia før Elling igjen var frempå med et flott skudd til 3-1. Pål Særvoll ordnet 4-1 til pause da han kontant satt inn en corner fra Eirik Ekholdt.
Øyane startet friskt i andre omgang og overlistet nok en gang Eia med skudd nede i hjørnet. Men Jone Olsen, som hadde ladet opp batteriene i England, var virkelig pigg og 5-2 målet fikk han på viljen da han hoppet på ballen rett før keeper. Nyervervelsen Terje "Taggen" Bjelland var også frempå flere ganger og skuddet i stolpen hadde fortjent en bedre skjebne.
Forsvarer Pål Særvoll fikk offensive tøyler på backen og puttet sitt andre for dagen til 6-2. Så var det tid for Lima show. Læremester Frode Lima fikk ballen på 20 meters hold og skrudde ballen vakkert oppe i krysset! Et vidunderlig mål som vi aldri vil glemme!
Men Vaulen ga seg ikke med dette, Øystein Winsnes økte til 8-2 da han dundret ballen inn på volley fra kloss hold før Eirik Ekholdt også fikk sitt andre for dagen da han elegant overlistet Øyanekeeperen.
Etter hvert ble det en smule glissent bakover og Øyane kontret inn 3-9 på en sjanseløs Eia i Vaulenmålet. Men Beachboys kunne surfe dette i land, Elling Hegelstad som spilte sin siste kamp før han skal tilbake til studier i Bergen ville ikke være dårligere enn Lima, men skuddet gikk i krysset og ut!
Frode Lima viste igjen klasse på 10-3 målet, da et lavt skudd gikk rett inn bak en svært respektfull keeper. Så like før slutt ble det 11-3 da Elling drev fremover med ballen fra forsvar, Vaulen kom i overtall og ballen endte tilslutt hos Vegard Ravndal som klistret ballen i nettet fra skrå vinkel!