Målfest i Sneddiens comeback
(23.08.05) Vaulen C vant 18-0 over Snapnes på tirsdag i Sondre Urbans comeback for klubben. Poddien scoret seks, mens Ronny med sine fem mål nå satser på å starte som spiss for A-laget mot Havørn.
Målene: 1-0 Ronny Hauge (Vidar Skålevik), 2-0 Hauge (Skålevik), 3-0 Hauge (Kjetil Stensland), 4-0 Jone Olsen (Hauge), 5-0 Olsen, 6-0 Hauge, 7-0 Hauge (Olsen), 8-0 Olsen (Stian Lima), 9-0 S-Lima (Stensland), 10-0 Olsen (Stensland), 11-0 Olsen (Øystein Winsnes), 12-0 Sondre Urban (Eirik Sunde), 13-0 Øystein Winsnes (Morten Sivertsen), 14-0 Stensland (Winsnes), 15-0 Urban (Sivertsen), 16-0 Christian Lie (Winsnes), 17-0 Skålevik (Lie), 18-0 Olsen (Pål Særvoll).
MÅLKONGENE: Poddi scoret seks, mens Ronny scoret fikk sitt sjette underkjent av dommer Sv1.
Klasseforskjell
Vaulen vant begge omganger 9-0 og selv om Snapnes var som suicidale får i samlet tropp på vei til slakteren viste Vaulen god konsentrasjon i samfulle 60 minutter.
Sondre Urban fikk sitt comeback og fikk æren av å spille spiss. Han kunne raskt ha scoret på sin første berøring, men avslutningen snek seg like utenfor stolpen. Senere scoret han to til enorm jubel. Neste uke blir det spesiell kamp for "Sneddien", da er nemlig hans tidligere klubb Hafrsfjord motstander.
Poddi vs. Ronny
Kampen i kampen stod mellom Ronny og Poddi. 6-5 stod det til Poddi like før slutt. Ronny som egentlig ikke skulle spille mer fikk tilslutt mast seg innpå. Helt på tampen puttet han, men dommer Svein Øksnevad blåste akkurat da "Ego Ronny" skulle trille ballen inn i det tomme målet!!
Vaulen: Eirik Sunde, Morten Sivertsen, Vidar Skålevik, Pål Særvoll, Kjetil Stensland, Ronny Hauge, Sondre Urban, Øystein Winsnes, Kjetil Aasland, Stian Lima, Christian Lie, Jone Olsen.