14. Håkon Noraas
15. Eirik Bratbak
16. Eivind Økland
Onsdag kveld spilte Vaulens unge og lovende borte mot Lura. Med sagnomsuste Stokkenes som kampleder ble det en thriller av de sjeldne.
Kampen begynte i et forrykende tempo med to lag som ville fram og opp på banen, men i de første minuttene virket det som om viljen var større enn det ferdighetene tilsa. Stokkenes markerte seg tidlig med en hel del kontroversielle avgjørelser og det virket som om han hadde bestemt seg for å konsekvent blåse offside hver gang en av våre to spisser fikk en ball i bakrom. Men da 17 minutt var spilt var det Lura som førte ballen opp langs vår høyreside. Etter noen dårlige forsøk på klarering fra vår side endte ballen til slutt hos en Lura-spiller. Fra snaue 20 meter satte han ballen i mål helt inne ved stolperota. 1-0 til hjemmelaget, men junior beachboys finner alltid en ny bølge å surfe på, og det ble også tilfellet i kveld. 28 minutt var spilt da Magnus Todnem klarerte en ball fra egen16-meter. Klareringen viste seg å bli en fantastisk gjennombruddspasning som Espen Breivik snappet opp. Stokkenes lot være for første gang til nå i kampen å blåse offiside, og Espen Breivik alene med keeper har vært en sukséformel i de siste kampene. En iskald avslutning resulterte i 1-1. I det 38. minutt var derimot Lura tilbake i føringen. En corner endte med klabb og babb i feltet og tidenes mest tilfeldige mål. Stokkenes blåste i fløyta og endelig en pust i bakken for junior beachboys.
2. omgang begynte likt som den første: begge lag ville mye, uten at det ble mål av det. I det 60. minutt skaffet Eivind Økland oss et frispark ute mot vår venstre side nær midtbanestreken. Nok en gang var det den dødelige høyrefoten til Mons Jakobsen som skulle til pers. Alle ventet et innlegg, men Jakobsen hadde andre planer. Fra 40 meter klemte han til og ballen havnet klistret opp i vinkelen. Årets mål anyone? Feiringen, som var inspirert av målfeiringene vi ser på Island for tiden, var minst like episk som selve målet. Nå hadde vi fått blod på tann, og ti minutt senere stusset Hans Martin Bjørneset en ball gjennom til Espen Breivik. Nok en gang var han iskald alene med keeper og 3-2 til bortelaget! De neste minuttene presset Lura på, men vi spilte bra i forsvar og de skapte ikke de store sjansene. Men i det 75. minutt glapp det i de bakre rekker og 3-3. Ni minutt senere sto det 4-3. En trist sorti da vi hadde spilt en god kamp og produsert nok av sjanser til å drepe kampen. Nå gjenstår det bare en kamp hjemme mot Brodd før sesongen er over. Den skal vinnes.