Luntet rundt på Lura
(22.06.08) Vaulen måtte slite mer enn forventet mot Lura. Mål på overtid reddet Vaulen fra straffesparkkonkurranse.
Lura scoret på sine to straffer før kampen. Magne og Daniel utlignet ledelsen til pause. Så på overtid scoret Are og Magne slik at det ble 4-2.
LURA
2-4
Straffe før kampen
0 min
0 min
3 min
Magne Christiansen
41 min
Daniel Lie
90 min
Are Meling
90 min
Magne Christiansen (Surdal Nilsen)
22. juni - Lura stadion - Tilskuere: 25 - R-cup - Dommer: ? (?)
27. David Møller <- 88 minutter
12. Magne Christiansen <- 61 minutter (-> 84 min)
8. Jarle Eike <- 61 minutter
28. Stian Falnes <- 84 minutter
11. Daniel Lie
30. Are Meling <- 61 minutter (-> 88 min)
17. Robert Hovland -> 34 minutter
7. Anders Idsø -> 61 minutter
20. Eivind Staurland -> 61 minutter
21. Alexander Surdal Nilsen -> 61 minutter
Vaulen hvilte enkelte spillere med mye spilletid og ga sjansen til andre.
Vaulen (4-4-2): Ørjan Olsen - Bjarte Rannestad, Espen Klette, Marius Fossmark, Stian Lima - David Møller, Magne Christiansen, Jarle Eike, Stian Falnes - Are Meling, Daniel Lie.
Lura hadde to straffespark før kampen grunnet divisjonsforskjellen.
1-0 Ørjan Olsen er på forsøket, men ballen triller over streken.
2-0 Luraspilleren sender ballen i det ene hjørnet og keeper til det andre.
Vaulen skulle redusere tidlig da et innoverskrudd corner fra Magne Christiansen lurte seg inn på lengste. Espen Klette headet også ballen, men da var den allerede inne.
Etter seks minutter stusset Are Meling fri Daniel Lie som skjøt i en utrusende keeper. David Møller fikk tak i returen og la den tilbake til Stian Falnes som skjøt over.
Daniel Lie prøvde seg med en "Magne" da hans corner etter 19 minutter stusset oppå tverrleggeren.
Bjarte Rannestad tok saksen på en spiller etter 22 minutter og fikk gult kort.
Vaulen slet noe med konsentrasjonen og Bjarte Rannestad reddet Vaulen etter 29 minutter da han reddet på streken.
Enorm sjanse til Vaulen etter 31 minutter da Stian Falnes kastet langt inn, men fyrtårnet Are Meling headet i stolpen og så ballen trille langs linjen og inn i armene til keeper.
Vaulen hadde spilt med ti mann i en fem minutter da Robert Hovland erstattet en ankelskadet Stian Lima.
Det ble balanse i regnskapet etter 41 minutter da David Møller slo inn fra høyre. Daniel Lie fikk to sjanser, først headet han i keeper som ga retur, liggende fikk han pirket ballen i nettet.
Så en ekkel hendelse da en Luraspiller falt sammen etter 49 minutter. Heldigvis kom han til bevisthet etter en stund som følte som en evighet.
Tre minutter senere kom spillet i gang igjen med et Daniel Lie frispark sendt inn flatt mot første, en liggende keeper måtte gi retur til Are Meling som ikke fikk løftet ballen over han.
En horribel klarering gikk i beina til Jarle Eike etter 57 minutter. Jøøli stormet mot 16 meteren og klemte til mot høyre stolpe, det var sus over forsøket, men keeper leverte en kvalifisert redning. David Møller skjøt returen over.
Trippelbytte av Vaulen etter 61 minutter. Alexander Surdal Nilsen kom inn for Are Meling på spissen, mens Anders Idsø og Eivind Staurland erstattet Magne Christiansen og Jarle Eike på sentral midtbane.
BENKET: Anders Idsø går fra benkesliting i Vaulen til landslagsoppdrag i strandfotball til uken.
Eivind Staurland leverte en presis ball til David Møller på løp igjennom etter 65 minutter, men "Raúl" fikk ikke løftet ballen over keeper.
Bjarte Rannestads innlegg fra høyre fant Daniel Lie som fra 10 meters hold headet i tverrleggeren da det gjenstod tjue minutter.
Så fulgte en miserabel periode av Vaulen som fikk to store sjanser i mot, den største kom etter 79 minutter da en Lurapiss fikk skyte fritt fra 16 meter, men rett i keeper.
Magne Christiansen kom inn igjen etter 84 minutter for Stian Falnes. Samtidig la man om til 3-5-2 med Bjarte Rannestad opp på venstre midtbane.
Trenerduoen planlagte straffekonk og satte også innpå Are Meling to minutter før slutt. Ut gikk David Møller.
Minuttet på overtid skulle Vaulen våkne opp av dvalen. Et lavt fremspill til Are Meling ble lagt til rette og skutt lavt nede i hjørne på beste toppscorervis.
Nå måtte Lura selvsagt frem og dermed åpnet det seg store rom for de oransje. Det skulle bli 2-4 to minutter på overtid. Ballen ble vinklet ut på høyre til Alexander Surdal Nilsen som la inn lavt til Magne Christiansen som løftet over målmannen.