C-laget puster Vidar i nakken
(22.06.04) Vaulen vant 10-3 over Helleland på tirsdag, men Malmheims 4-3 seier over Vidar 4 ble kveldens beholdning. Resultatet betyr at Vaulen 3 og Vidar 4 nå har et tap hver. Dersom Lima babes vinner hengekampen mot Vigrestad på neste tirsdag er man á poeng med Vidar før møtet til høsten. Dermed er det nytt liv i håpet om et tredje strake KM for C-laget!
TOMMEN I STORFORM: To mål og fire målgivende fra a-lags keeperen.
Vaulen slet i første omgang mot Helleland 2 og det var bare 1-1 til pause, men i andre omgang løsnet det for alvor.
Vaulen eide spillet i hele kampen, men Helleland hadde en bra spiss som skapte noen problemer for Vaulen. Det var derfor en smule ufortjent da Helleland tok ledelsen på en kontring. Vaulen hadde jo før det blant annet hatt et brassespark fra Pål Særvoll annulert for farlig spill.
Vaulen kom tilbake da innbytter Vegard Ravndal flott la igjen til Kjetil Stensland som utlignet med sitt 50. mål for C-laget!
Vaulen kunne ikke tape denne kampen og debutant Tom Arne Bø Pedersen ga Vaulen ledelsen tidlig i andre omgang på en frekk hæl nede i hjørnet! Vaulen var virkelig på hugget i starten av omgangen etter å ha fått en kraftig skjennepreken i pausen, Kjetil Stensland samarbeidet bra med "Tommen" slik at man økte til 3-1.
Helleland kom så tilbake da et frispark fikk en heldig styring inn i nettet. Jone "Poddi" Olsen kranglet så inn 4-2 fra kort hold. Før en flott igangsetting av Eirik Sunde gjorde jobben enkel for Tommen som satte fart og leste keeperens svakhet. Så reduserte Helleland igjen, da et frispark ble headet inn fra andre stolpe.
Men det var klassenivå mellom lagene. 6-3 var en virkelig perle hvor ballen gikk ustoppelig gjennom på klikk-klakk spill, Poddi fikk æren av å sette den inn. Poddi var nå virkelig i siget og la på til syv etter en soloprestasjon.
Vaulen gikk nå mer fremover og stopper Pål Særvoll viste klasse da han scoret flott. Så var det Stenslands tur med et velplassert skudd nede i hjørnet.
Tilslutt ble det tosiffret da Pål Særvoll headet inn en kross fra Tommen.