C-laget med knepen seier
(22.05.07) Det var en vakker vårkveld som innbød til festfotball, med frisk jærlukt og grønt gress.
Alt lå til rette. På forhånd virket dette som en enkel oppgave for det beryktede C-laget. Malmheim skulle knuses.
KLASSEKEEPER: Eia er verdens beste keeper på lite mål.
Vaulen skred til verket endelig gresskamp. Kampen startet svært lovende. Johnny som midlertidig meldte overgang fra B-laget fikk en fin pasning servert i beina fra Kjetil Aasland, forserte opp langs venstresiden scoret enkelt.
Men så kom nedturen. Malmheim reduserte umiddelbart med god jobbing av et robust angrepskvertett.
God jobbing av Stensland førte til et innkast oppe ved motstanderens ni meter. Med et vanvittig presist og langt kast fant Johnny enkelt de lyse krøllene til Blomster Finn. Aasland  kom stormende som en rabiat vannbøffel i paringstiden og stanget inn. 2-1.
Men nedturen fortsatte. Vaulens forsvar må ha tatt en tidlig sommer, for gang på gang kom vi i undertall i det bakre leddet. Før svetten hadde kommet til syne på de dårlig trente kroppene våre stod det 2-4 i målprotokollen.
Noe måtte gjøres. Mannen med Norges største samling av sort musikk ble flyttet opp på midtbanen, samtidig som Blomster Finn gikk opp på topp.
Suksess etter de taktiske trekkene lot ikke vente på seg. Winst la en liten stikker til Blomster Finn slik at pauseresultatet var 3-4.
Andre omgang ble en tung affære der vi slet med den uvante banen samtidig som Malmheim jobbet godt. Men i selv de tyngste tider holdt mr Lie motet oppe blant lagkameratene. Han mistet ikke troen og betrygget oss med at seieren ville komme. Johnny løp inn 4-4 etter nok en geni pasning fra Winst. Mot slutten av kampen fikk Malmheim en rekke skuddmuligheter. Enten ble de stoppet av Mr Vaulen i målet eller tok testosteronnivået i blodet overhånd slik at ballen fløy som prosjektiler rundt til gårdene i nabolaget.
Da Vegard entret banen 4 minutter før slutt bikket endelig ballen vår vei. Bare med sin tilstedeværelse sikret Crouch seieren. Og ganske riktig to minutter før full tid la Lie inn fra siden og en stakkars Malmheim spiller så ingen annen utvei en å lure ballen inn bak en glitrende Malmheim keeper.