Slått ut
(22.03.04) Vaulen tok ledelsen to ganger i denne kampen, men SIF snudde kampen og vant på sudden death.
Det var forøvrig tredje året på rad at Vaulen har røket ut av SR-serien i kvartfinalen!
TREFFSIKRE STEINI: To kjempecornere ga mål!
SIF
3-2
34. min
Jarle Eike (Stein-Ivar Andersen)
Atle Hagen
46. min
49. min
Atle Hagen
60. min
Hafid Billa
103.min
22. mars - SIF grus - Tilskuere: 80 - SR-serie, kvartfinale - Dommer: Jan Ø. Ulseth
8. Thomas Idsø
9. Arne Dalehaug -> 38. min (<- 46) (-> 91)
10. Christophe Dagsland
11. Anders Idsø
12. Henning Frode Holm <- 38. minutter (-> 69. min)
13. Eirik Ekholdt <- 69. minutter
14. Ronny Hauge <- 91. minutter .
15. Kim Henriksen <- 94. minutter
16. Olav Barstad Lund
17. Eric Ordaz
Vaulen startet i en tradisjonell 4-4-2 formasjon med Arne Dalehaug og Christophe Dagsland helt fremme
I starten av denne kampen lekte Vaulen seg til tider med SIF, det var unektelig litt morsomt å se på Vaulens midtbane som spilte "ein-i-lånå" med den tidligere landslagsspilleren Roger Nilsen.
Men det ble til tider litt vel mye småspill gjennom midten, noe som var vanskelig mot SIFs bastante forsvar.
Etter 10 minutter snappet Christophe Dagsland opp nedfallsfrukten nede i det høyre hjørnet, han satte opp tråkleturboen inn over mot mål, men SIF-keeperen var nede og tok den flate krossen.
Så hadde SIF en periode før Vaulen vant tilbake initiativet da man kom opp mot halvtimen. En super krosser fra Eivind Staurland til Arne Dalehaug åpnet opp hele SIF-forsvaret, men Arnaldo var litt for hard i mottaket denne gangen slik at ballen gikk inn til keeper.
Etter 33 minutter slo Thomas Idsø et kort frispark til Anders Idsø som forserte fremover før han rullet ballen over til Arne Dalehaug på sin venstre side. Arne klinket til på første og keeper måtte strekke seg ned i nærmeste hjørne for å gi til hjørnespark.
Vaulen benyttet corneren bra, for serven til Stein-Ivar Andersen gikk via en skotupp til Jarle Eike og i mål.
Nå hadde Vaulen vertene i kne og med litt mer presisjon på alle skuddforsøkene kunne det fort blitt mer. Etter 38 minutter kom Henning Frode Holm inn for Arne Dalehaug i et taktisk bytte.
Vaulen gikk til pause med ledelsen 1-0. I pausen foretok man et bytte da Arne kom innpå igjen for Eivind Staurland, samtidig la man om til 4-3-1-2 formasjonen.

FOLKSOMT: Det var nærmere 100 personer som bivånet kampen. Nærmest her ser vi Atle Gysland, Knut Ravndal, Frode Lima, en skjult Jone Olsen, Eirik Ekholdt, Christian Lie, Bent Lie og Ronny Hauge.

TAKTIKKEN KLAR: Bent Lie gir instrukser i pausen.
Pep-talken hos SIF må ha gjort susen, for de hvite og sorte utlignet umiddelbart. Et knallhardt Roger Nilsen frispark fra nær tretti meter ble fightet inn til 1-1 av Atle Hagen.
Men Vaulen svarte raskt da Arne Dalehaug flott jobbet til seg et corner. Stein-Ivar Andersen slo nok en gang et god ball som gikk over på andre stolpe hvor Jarle Eike vakkert headet ballen oppe i vinkelen.
Men SIF hadde Vaulen på gyngende grunn med sitt massive press, etter 51 minutter ble Anders Dale spilt fritt igjennom, men keeper Bjarne Hov var oppmerksomt ute og stoppet før Alexander Landsnes fikk klarert.
Etter timen fikk SIF igjen betalt for sin aggressivitet i feltet, denne gangen var det Atle Hagen som headet inn et innlegg fra høyre. Vaulen tapte ballen lettere nå og SIF var nær flere ganger.
Etter 69 minutter kom Eirik Ekholdt innpå for Henning Frode Holm, som utenom et annullert offside mål hadde fått lite mat å jobbe med på topp.
Etter 72 minutter slo Stian Auklend en flott ball til Anders Dale, men ballen gikk like utenfor stolpen. Christophe Dagsland hadde en av få Vaulensjanser etter 83 minutter, da han ble spilt gjennom av Dalehaug, men skuddet gikk utenfor.
Etter 88 minutter (!) blåste dommer Jan Øyvind Ulseth av for ordinær tid. Dermed ble det ekstra omganger.
FØRSTE EKSTRA OMGANG
Dommertrioen fant tilslutt ut at man skulle spille 2x10 minutter med sudden death. Finspillet var nå over og Ronny Hauge ble satt inn på topp isteden for Arne Dalehaug.
Etter 92 minutter gikk Anders Dale ordentlig til og traff ankelen til Jarle Eike, dommeren viste korrekt gult kort til Dale. Men dessverre klarte ikke Jarle å fortsette, han hinket derfor ut etter 94 minutter. Inn kom Kim Henriksen, han tok backen samtidig som Stein-Ivar Andersen overtok Jarles plass på midten.
De ti minuttene av første ekstra omgang gikk raskt unna, uten at det skjedde mye foran mål.
JADDEN: Jarle Eike
måtte ut med en smell

ANDRE EKSTRA OMGANG
Det virket etter hvert som om dommer Ulseth ville hjem og varme seg, for alle mulige og umulige situasjoner ble dømt til frispark fordel SIF. Etter 102 minutter fikk man beleilig frispark rett utenfor 16 meteren. Stian Auklend viste gammel klasse, men skuddet strøk utsiden av krysset.
SIF fikk så sitt vinnermål etter 103 minutter. Nok en gang var det etter en dødball som ble lempet inn i feltet hvor Hafid Billa tilslutt fant nettet. Dermed 3-2 til SIF på sudden death og punktum finale for Vaulen i årets SR-serie.