Enkel polferd
(21.11.11) Etter 4-2 seier over Pol ble Vaulen puljevinner og skal nå spille kvartfinale mandag 28. november klokken 18.00. Motstander blir lag nummer fire i den andre puljen.

4–2 Pol
21. nov – Stemmen – NSE Høstturnering – Dommer: Ronald Urban (KFUM)

–> 45 minutter

Thomas Idsø og Ronny Hauge vil lede de oransje under NSE høstturnering.
Vaulen (4–4–2): Håkon Kvissel Ohren – Ronny Hauge, Stian Lima, Daniel Vatland, Erik Bård Bråtveit – Stian Falnes, Thomas Idsø, Magne Christiansen, David Møller – Are Meling, Steinar Brovold Hauge.
Tibake på vinnersporet
Etter to kamper med bare uavgjort vant vi endelig igjen.
I første omgang viste vi at det er to nivåer mellom lagene i divisjonsystemet.
Pol kom kun til noen halvsjanser om vi kan kalle det det.
Stian Falnes scorer det første etter en ball som sikkert er ment som et innlegg, men som går rett i mål.
Mål nummer to er det Are Meling som scorer og litt av et mål fra den gamle storscoreren. Steinar Hauge slår en ball i bakrommet, som Are banker i mål med venstrefoten. Før dommeren blåser til pause scorer David Møller etter en dødball, så da kunne vi gå til pause med en grei 3-0 ledelse.
I pausen gjør vi flere bytter og om vi eide første omgang så kan vi ikke si det samme om andre omgang. Her henger vi ikke med i det hele tatt og gjør en veldig dårlig omgang. Pol scorer to mål, mens vi putter et til med Are Meling.
At vi slipper Pol inn i kampen skal være unødvendig, slik kan vi ikke opptre om vi skal til finalen, noe som vi vil.
Også i dag stod Håkon Kvissel Ohren en kjempekamp og han redder oss flere ganger i andre omgang