Store stå
Arnaldo ordnet biffen
(15.08.03) Vaulen i en tilnærmet 4-5-1 formasjon hvor Arne Dalehaug og Daniel Lie på sidene hadde svært offensive roller hvor de varierte mellom å søke bredde og hjelpe en enslig Eirik Ekholdt på topp. På midten en sentral trio bestående av kaptein Stein-Ivar Andersen, Thomas Idsø og Anders Idsø. I forsvar lå Ole Bjørn Bredesen på høyrebacken, stoppere var
Kjetil Aasland og Jan Tore Kleiberg, mens Øystein Winsnes lå til venstre. Bjarne Hov stod i mål. Innbyttere var Elling C. Hegelstad, Olav Lund og Eric Ordaz. Stian Husvæg har reist tilbake til England, mens Ruben Johnsen var skadet.
2-2
BJERKREIM
Daniel Lie (Stein-Ivar Andersen)
18. min
23. min
Håkon Eikrem
44. min
Gustav Vikeså Kjølberg
Arne Dalehaug (Eirik Ekholdt)
63. min
11. Daniel Lie -> 63. minutter
12. Olav Barstad Lund <- 63. minutter (-> 80. min)
13. Elling Christer Hegelstad <- 80. minutter
14. Eric Ordaz
Vaulen kunne ha tatt ledelsen etter tre minutter da Arne Dalehaug flott reiv seg løs på høyresiden og slo en hard ball over til Daniel Lie som via magen og låret fikk til en løs avslutning som keeper hentet oppe i hjørnet. Bjerkreim hadde forøvrig et keeperproblem til denne kampen, men utespiller Helge Bue klarte seg fint.
Bjerkreim hadde to gode spisser Håkon Eikrem og Gustav Vikeså Kjølberg som stadig skapte problemer for Vaulen. Bjerkreim var gode på kontringer og etter seks minutter løp Håkon Eikrem seg forbi Kjetil Aasland, men Bjarne Hov var med på skuddet og slo til corner.
I det 23. minutt åpnet Ole Bjørn Bredesen opp spillet med en lur ball til Stein-Ivar Andersen 30 meter. Steini forserte noen meter og skrudde inn en ball i feltet, ballen gikk like over hodet til Thomas Idsø og havnet på bakerste stolpe hvor Daniel Lie sitt volleyskudd fant vei inn i mål på nærmeste stolpe.
Bjerkreim våknet til etter dette og kom til to store sjanser, først et skudd som gikk like over før Bjarne Hov vartet opp med en flott redning. Til slutt måtte Vaulen gi etter for presset da Håkon Eikrem kom igjennom og skjøt ballen inn i keeperens høyre hjørne til 1-1.
Så roet kampen seg, og det ble masse midtbanekriging. Noen tilløp til sjanser var det, men ingenting å skrive hjem om før Bjerkreim tok ledelsen rett før pause. Håkon Eikrem raidet ned venstresiden, gikk forbi en mann og slo inn en høy ball over på andre stolpe, Vaulen fikk ikke klarert og tilslutt var det Gustav Vikeså Kjølberg som knallet inn 1-2.
På overtid fikk Vaulen frispark i farlig posisjon etter at Daniel Lie hadde driblet seg flott innover og ble brutalt stoppet. Thomas Idsø prøvde seg med frispark, men skuddet fra 18 meter gikk over.

Beachboys tok kommandoen fra start i andre omgang. Ole Bjørn Bredesen som gjorde sine saker bra på backen slo et flott innlegg til Eirik Ekholdt, men skuddet gikk utenfor. Etter timen fikk Vaulen corner, Anders Idsø tok seg god tid til å knytte den ene skoen før han slo inn en høy ball som Bjerkreims keeper bokset i tverrliggeren og ut i spill.
Nå fortjente Vaulen virkelig en redusering. Arne Dalehaug var virkelig i skuddet bokstavlig talt og kom til flere sjanser når han fikk sjansen til å skjære inn. Etter 63 minutter ble Ole Bjørn Bredesen felt helt ute ved linjen. Ander Idsø slo frisparket over til Eirik Ekholdt som kjempet i boksen, han prøvde å skyte to ganger før ballen havnet hos Arne Dalehaug som på ekte goalgetter vis overlistet keeper til 2-2.
Vaulen foretok seg så et bytte rett etter målet da 16 åringen Olav Barstad Lund kom inn for Daniel Lie.
De oransje stormet på videre og kom til en rekke sjanser etter massivt press, mye takket være Eirik Ekholdt som var flink til å holde oppe ballen og få med seg laget oppover. Hjemmelaget var nær å ta ledelsen etter at Stein-Ivar Andersen klemte til på et frispark, men ballen som hadde retning krysset gikk i en Bjerkreim-forsvarer til corner. En lur lobb inn i feltet til Eirik Ekholdt var også nær ved å lykkes, men skuddet ble reddet. Den gode underholdningen fortsatte da nok en uhyre presis lang pasning fra Jan Tore Kleiberg gikk til Arnaldo som på ekte samba vis prøvde seg med en brasse, men det ble ikke treff denne gang.
Den presise ballrullingen fortsatte fra Vaulen, som omtrent hadde powerplay i en periode hvor ballen gikk rundt i boksen. Thomas kom seg tilslutt løs og fant nesten Eirik Ekholdt på klart hold, Anders snappet så ballen opp og innlegget strøk pannebrasken til Dalehaug på andre stolpe.
Det siste kvarteret kom Bjerkreim mer inn i kampen, man var både gode og heldige som holdt unna. Da det gjenstod 10 minutter kom ferievikaren Elling Hegelstad innpå for Olav Lund.
Det ble etter hvert svært så travelt for Bjarne Hov i Vaulens mål, først et skudd fra kloss hold som på merksnodig vis ble reflektert over. Gustav Vikeså Kjølberg skjøt så like utenfor da det gjenstod tre minutter. Så et corner som Thomas Idsø reddet på streken med utsiden av hælen! Men Vaulen holdt ut og tok et verdifullt poeng fra Bjerkreim som dermed holdes nede i bunnsjiktet.