Seier i serieåpningen
(22.04.16) C-laget vant etter å ha ligget under 3-1. Jarle Eikes referat fra kampen finner man under faktadelen.
STORHAUG 2
3–4
VAULEN C
Storhaug 5 min

11 min
Elling Hegelstad (Eike)
Storhaug 17 min

Storhaug 20 min

29 min Stian Myklebust (Gjelsten)

45 min Jean Gjelsten (Bø Pedersen)

57 min Tom Arne Bø Pedersen (S Refvik)

9. Øystein Randeberg

I Frode Limas fravær var det Stian Myklebust sin tur til å skinne i sjefsstolen. Dog var det gutta fra Stavanger Øst som styrte første omgang godt hjulpet av en kraftig medvind. Det var mange vinterrustne kropper hos atletene fra Vaulen.
Målene var lyspunktet i første omgang. 1-1 kom ved en chip over forsvaret fra Jarle Eike til Elling; som klinket den i hjørnet på hel volley. 2-3 headet Myklebust inn etter delikat forarbeid fra Jean Gjelsten.

2.omgang ble en annen affære. Touchen satt litt bedre, samhandlingen kom seg, og da kom sjansene. 3-3 kom ved en pasning opp til Tommen som flikket millimeterpresist til en Jean som kom i full fart framover. To touch senere satt utligningen i garnet. Vakkert!
Etter mange misbrukte sjanser fra Vaulens side, fant Stian Refvik ut at han ville bidra med et sugende løp framover. De andre Vaulen spillerne ble så overrasket over Reffens løp at de glemte å erstatte rommet han etterlot seg. Storhaug utnyttet rommet, og hadde plutselig en mann på blank goal. Han satte ballen på mål, men inn fra siden kom Stian Myklebust, som skutt ut av en kanon, og redda dagen med en blokkering man knapt har sett maken til. Uten tvil dagens prestasjon!
Like før slutt gikk Vaulen opp til 4-3. Reffen kastet presist inn mot Tommen som spratt lekent over stopperen og stanget Vaulen til seier.