Rob robbet Pol
(20.11.06) Vaulen er klare for semifinale i POL-turneringen etter 3-0 over POL.
Det stod lenge 0-0, men da Robert Hovland ble flyttet opp på kanten ble det vei i vellinga.
Etter ekte hattrick av Rob fikk vi se "flygaren".
Nå blir det semifinale mot vinneren av Brodd/Jarl på torsdag 19.30.
DOBLET MÅLKONTIGENTEN: Robert Hovland stod kun med tre scoringer i Vaulendrakt før denne kampen.
3-0
POL
Robert Hovland
47. min
Robert Hovland (Birkeland)
56. min
58. min
20. november - Stemmen - Tilsk.: 20 - POL-turneringen - Dommer: Tor Enge (Viking)
9. Stein-Ivar Andersen <- 30 minutter
5. Espen Klette (C)
17. Robert Hovland
17. Daniel Elgar
15. Ronny Hauge <- 55 minutter (-> 58 min)
12. Magne Christiansen
6. Thomas Idsø <- 58 minutter
11. Alexander Surdal Nilsen <- 45 minutter (-> 55 min)
2. Ørjan Birkeland
11. Sverre Gjuvsland <- 30 minutter (-> 45 min)
19. Tom Stian Sunde -> 30 minutter
18. Kjetil Aasland -> 30 minutter
Vaulen (4-4-2): Tom Arne Bø Pedersen - Stein-Ivar Andersen, Robert Hovland, Espen Klette, Daniel Elgar - Ronny Hauge, Magne Christiansen, Thomas Idsø, Alexander Surdal Nilsen - Ørjan Birkeland, Sverre Gjuvsland.
KAMPEN
Sverre Gjuvsland var tilbake i Vaulendrakt til denne kampen. Ellers var det gledelig å se så mange Vaulensupportere som hadde tatt turen, til og med Beachboys avdeling Ganddal og Austrått.
Pol som denne sesongen var nær ved å rykke opp til 5. divisjon, viste seg som et bra lag og innsatsen i egen turnering var det ingenting å si på.
Regnet hadde også gjort grusbanen såpass vanskelig at Vaulen ikke fikk kombinert seg gjennom den bastante Polmuren.
De oransje eide dog det meste av spillet og Pol var sjelden over midten. Så mange sjanser ble det allikevel ikke til Vaulen. Etter fem minutter slo Stein-Ivar Andersen opp i beina til Ørjan Birkeland som la igjen til Ronny Hauge, men ballen ble bredsidet utenfor.
Daniel Elgar slo frem et langt frispark etter 17 minutter, sterke Sverre Gjuvsland tok i mot på kassen og dro an på volley, men keeper kontrollerte ballen meteren utenfor.
Magne Christiansen fant Ronny Hauge etter 23 minutter, som sendte avgårde en suser som gikk tverrlegger og over.
I pausen gikk Steini på visning, mens Sverre hadde fått en liten smell i ankelen. Inn kom Tom Stian Sunde og Kjetil Aasland.
En gigantsjanse for Pol oppstod etter 32 minutter, da den ene spissen kom seg alene igjennom, men skjøt utenfor.
Et corner fra Thomas Idsø etter 40 minutter fant Tom Stian Sunde på første stolpe, men ballen gikk like utenfor.
Sverre Gjuvsland kom inn igjen etter 45 minutter da han erstattet Alexander Surdal Nilsen. Sverre gikk ned som stopper, mens Robert Hovland gikk opp som høyrekant.
Trekket bar frukter umiddelbart da Robert Hovland mottok ballen på høyrekanten og fyrte av en suser fra hjørnet av 16 meteren ned i lengste.
En Pol-spiller fikk gult kort etter 48 minutter og var svært uenig med dommer Tor Enge, dermed ble han utvist for munnbruk.
Alexander kom innpå igjen fem minutter før slutt da Ronny gikk ut.
Etter 56 minutter dro Ørjan Birkeland seg innover på tverrs og la over mot høyre hvor Robert Hovland sendte avgårde et prosjektil oppe i nettaket.
Så bare to minutter senere kom blåkopien. Ørjan slo ballen ut til Robert Hovland på høyre, som klemte til og sendte ballen på ny oppe i nettaket. Dermed hattrick på elleve minutter for den opprinnelige forsvarskjempen! Robert feiret det hele ved å ta "fygaren"!
Samtidig gikk Thomas Idsø ut med en vond lyske, inn kom Ronny igjen.
Dommer Tor Enge mente nok fikk være nok og blåste av. Dermed er Vaulen klare for semifinale mot Brodd eller Jarl.
Vardeneset vant forøvrig sin kvartfinale 6-1 over Tasta i dag.