Bingokamp på stemmen!
(20.09.04) Pol - Vaulen 1-0
1-0 Pol (25)
Kommentaren: Ikkje løye han der dommeren blei nedslått hvis han dømme sånn hver kamp (anonym)
CISSA: Christian Lie med kanonskudd!
I fryktelig regnvær på stemmen var det Pol som hadde marginene på sin side og vant heldig 1-0. Banen var fryktelig og før kampen måtte det avtales at alle corner måtte bli tatt fra venstre side på det ene målet, fordi det var en stoooooor dam på høyre side! Midt på banen gikk det 2 elver på størrelse med Glomma! Dette ble en parodi av en fotballkamp og ingen av lagene klarte å holde ballen i mer enn 2 trekk.
Pol tok ledelsen på et frispark, som helt klart skulle vært avblåst for offside. Men dommeren med brilleglass tykke som cola-bunner klarte ikke å se dette, siden brillene dugget så veldig! Utrolig at kretsen kan ha slike dommere. Null fotball forståelse og nesten blind. Skremmende!
Dommeren ville avlyse kampen i pausen, men etter diskusjon med Jone bestemte de å kutte omgangen med 10 minutt! For en vits. Da satte B-lags sjefen seg på bakbeina og fortalte hvor skapet skulle stå! Enten skulle kampen bli avlyst eller så skulle vi spille hele kampen! Tenk å komme med et sånn forslag!!!
Dommeren gikk til slutt med på å spille hele omgangen dersom ingen klaget på avgjørelsene hans, oh my god!!!
Andre omgang kom omsider i gang og Vaulen prøvde å få til litt spill og komme inn i kampen igjen. Men de største sjansene kom på overtid. Sjefen sjøl hadde et skudd fra 20 meter som hadde retning krysset, men utrolig nok fikk keeper slått ballen til corner. På corneren hang Kjetil Aasland høyest og headet ballen mot mål, men på streken stod en spiller og reddet. Dermed endte kampen med 1-0 til Pol, som dermed rykket de fra Vaulen på tabellen!
Målet før sesongen var 3.plass, det nådde vi ikke, men kommer sterkere igjen til neste år.
Siste kamp er på mandag hjemme mot Brodd 2!