Vaulen tapte kvarten
(20.03.02) Hundvåg (2) 4 - 3 (2) Vaulen
Vaulen prøvde en ny taktikk for denne kampen. En 4-3-3-formasjon hvor Erik Gysland ble flyttet opp som anker for å få mer muskler på midten. Noe som også skulle frigi mer offensivt spillerom for Eike og Idsø.

–> 73 minutter

Jan Tore Kleiberg var signert fra Viking før denne kampen og skulle få sin debut.
Vaulen (4–33): Tom Arne Bø Pedersen – Alexander Landsnes, Kjetil Aasland, Jan Egil Salvesen, Jan Erik Ahlstrand Pedersen – Jarle Eike, Erik Gysland, Anders Idsø – Stein Ivar Andersen, Inge Martin Hinna, Eirik Ekholdt.
Hundvåg startet bra og ledet 2-0 etter kvarteret. Etter dette tok Vaulen mer kommandoen med aggresivt spill, noe som var nødvendig i en sterk vind.
Jarle Eike reduserte etter 28 minutter på en halvvolley fra 16 meter som ble presset ned i kroken.
Neste mann til å score var Erik Gysland som utlignet etter 38 minutter med et skudd fra 25 meter som gikk inn til venstre for keeper.
Etter sidebytte var det Vaulen som fikk motvind. Det førte til at man slet med å etablere høyt spill. Hundvåg tok ledelsen etter et frispark fra 25 meter.
Etter 73 minutter fyrte Jarle Eike inn et kanonskudd i nærmeste kryss fra seks meter etter at Stein Ivar Andersen hadde ofret seg i duellen i forkant.
På tampen bygde Hundvåg opp mer press og dem skulle få det vinnende målet etter at Kjetil Aasland var uheldig og tok ned en spiss i boks. Straffen gikk inn og Vaulen var ute av SR-serien.
Kampen var uansett et lite steg fremover for Vaulen. Tre mål på bortebane burde normalt sett gitt seier. Nå er det bare å få skikk på det defensive så kan dette bli bra!