MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Ronny Hauge
Sand i maskineriet
(20.02.03) Grunnet skader og sykdom var det en del utskiftninger på laget. Midtstopperne Erik Gysland (kne), Knut Ivar Tjeltveit (syk) og Thomas Idsø (beinhinnebetennelse) var alle ute.
Vaulen startet i en skeiv 4-5-1 formasjon med Pedro Salgado på topp. Eirik Ekholdt lå på midten til høyre for duoen Eike og Idsø som pushet ut mot venstre for å gi Trond Rossemyr svært frie tøyler offensivt på sin venstre flanke.
PRØVESPILL: Ronny Hauge (27) fra Buøy fikk prøve seg en omgang
VAULEN
0-1
SANDNES FK
83. min
Sandnes
20. februar - Hinna kunstgress - Tilskuere: 15 - Treningskamp
VAULEN
1. Tom Arne Bø Pedersen
2. Gisle Aanerud
3. Øystein Winsnes
4. Alexander Landsnes -> 45. minutter (<- 60. min)
5. Jan Tore Kleiberg
6. Jarle Eike (Kaptein)
7. Stian Lima -> 60. minutter
8. Anders Idsø
9. Eirik Ekholdt -> 60. minutter
10. Pedro Salgado -> 60. minutter
11. Trond Rossemyr
12. Ronny Hauge <- 45. minutter
13. Bernt Erik Næsse <- 60. minutter
14. Ole Bjørn Bredesen <- 60. minutter
FØRSTE OMGANG
Det var en artig trio som dømte denne kampen, Sven Ravn Carlsen, Henning Verstegen og Eirik Sunde er jo alle Vaulen-dommere.
Sandnes fikk en god start da ballen barberte utsiden av stolpen på kampens første angrep etter et skudd fra høyre for mål. Vaulens var også pigge i starten og rullet opp mange angrep spesielt på venstre siden, men det viste seg vanskelig å treffe den enslige svale på topp. Farligst var kanskje Stian Limas løpeball til Pedro Salgado, men ballen var ørlite for lang.
Mest positiv var nok Jan Tore Kleiberg som gang på gang åpnet opp Sandnes forsvaret med kirurgiske pasninger fra sin stopperposisjon. Gaukene var nær ved å ta ledelsen rett før pause, men Tom Arne Bø Pedersen reddet mesterlig. 
Vaulen virket farligest på dødballer. Gisle Aanerud headet utenfor på et corner, mens Anders Idsøs skrudde frispark ble reddet.

ANDRE OMGANG
Etter pause fikk Saudabuen Ronny Hauge sjansen til å vise seg frem da stopper Alexander Landsnes ble byttet ut. Hauge som sist sesong spilte for Buøy tok høyrebacken, mens Gisle Aanerud fikk sjansen i sin favorittrolle som midtstopper. Samtidig byttet Salgado og Ekholdt på rollene.
Det var Sandnes som tok kommandoen i andre omgang da de hadde et solid trykk i starten av omgangen. Nykommer Hauge viste stor innsats og var mye involvert, han snakket bra og var sterk i duellspillet.
Etter timen gjorde Tore Haugvaldstad tre bytter. Tekniske gode Bernt-Eirik Roland Næsse (18) som er en ekte Vaulengutt, men som de to siste årene har vært i Vidar kom inn på midtbanen for en haltende Pedro Salgado. Ole Bjørn Bredesen erstattet Stian Lima på kanten, mens Alexander Landsnes kom inn igjen som stopper da Kleiberg ble flyttet opp for spissen Ekholdt som fikk gå og ta en varm dusj isteden. 
Alle omskiftningene og en mer og mer glatt bane grunnet kulden betød at den siste halvtimen ikke ble særlig minneverdig. Vaulens største sjanse kom med Jan Tore Kleiberg som kom alene igjennom, men dessverre gikk ballen like utenfor. Trond Rossemyr var også frampå med skuddfoten, men mål ble det ikke. Isteden fikk Sandnes en god overgang etter 83. minutt som de utnyttet til fulle og 0-1.
Under Tore Haugvaldstad har jo Vaulen før bare spilt to kamper uten å score mål. Vaulen presset fremover i slutten for å få en utligning, men mål ble det ikke.