Jarl vant lokalderby
(19.11.09) Bruntrøyene fra Hillevåg snudde kampen.
Vaulen tok ledelsen i det ufyselige regnværet ved David Møller. Da Jarl utlignet like før slutt satset Vaulen offensivt, isteden kontret Jarl inn to kjappe.
JARL
3–1
32 min
David Møller (Christiansen)
Jarl
52 min
Jarl
54 min
Jarl
59 min
19. november – Tasta kunst Tilskuere: 5 – Pol Dommer: Harald Ulseth (Hana)
1. Morten Håheimsnes
21. Ronny Hauge
55
28. Jostein Eidem <- 50 minutter
12. Stian Falnes <- 45 minutter
9. Bjarte Rannestad <- 30 minutter (-> 50 min)
Det var mye ta og føle på i starten.
Vaulen fikk frispark etter kvarteret. Dermed var det duket for den fryktede skuddfoten til Hans Baardsgard, uheldigvis stod muren i veien.
Jarls polske stjernespiller som prøvespilte for Vaulen i fjor kom på et heftig raid etter 22 minutter og ble felt i boksen, men dommeren vinket spillet videre.
De oransje fikk en pangstart på andre omgang. Ronny Hauge handset med seg ballen og ga videre til Magne Christiansen. David Møller ble spilt fri og fra 20 meter skjøt han mellom beina i keeper til 1-0.
Nå lekte Vaulen seg og både Sven Ole Høvring og Ronny Hauge hadde skudd i tverrlegger.
Kampen ble amper og en Jarlaspiller fikk gult kort for munnbruk.
Jarl utlignet etter 52 minutter på et vakkert langskudd i høyre hjørne.
To minutter senere var kampen snudd! Et balltap i eget forsvar førte til en i sekken.
Vaulen la om til 3-5-2 i desperasjon.
Ronny Hauge fikk gult kort etter 55 minutter for en ettersleng.
Så minuttet før slutt la Jarl på til 3-1 etter at man lekkert tok vare på et innlegg fra kanten.
Resultatet betød at Vaulen ble nummer tre i sin avdeling og møter Vardeneset 1 i kvartfinalen tirsdag 24. november klokken 19.15.

KOM IKKE: Jarl Vaulen holdt seg nok hjemme i regnet.