Vaulen til semien
(19.11.07) Ronny Hauges tynge på topp ga 2-0 seier, men Vaulen måtte slite for avansement mot Hundvåg 2.
Et defensivt Hundvåg 2-lag, forsterket med Brynes Trygve Åse Lunde, ble ingen kasteball.
GAMLE KUNSTNER: Ronny Hauge med mål, målgivende og brassespark nesten i krysset!
2-0
HUNDVÅG 2
Ronny Hauge (Thomas Idsø)
46 min
Marius Fossmark (Ronny Hauge)
59 min
19. november - Buøy kunstgras - Tilskuere: 30 - Pol - Dommer: Terje Olsen (Viking)
26. Stian Refvik -> 30 minutter
Juniorkeeper Anders Bårdsen stod mellom stengene og fikk med det sin andre kamp for A-laget.
Vaulen (4-4-2): Anders Bårdsen - Bjarte Rannestad, Robert Hovland, Marius Fossmark, Espen Klette - Morten Vadla, Magne Christiansen, Thomas Idsø, Alexander Surdal Nilsen - Are Meling, Stian Husvæg.
Det var en kald kveld med frostrøyk og glatt kunstgressføre.
Første halvdel var veldig hendelsesfattig. Marius Fossmark hadde et skudd langt utenfor, mens Are Meling ikke fikk vinklet headingen mot mål etter innlegg. Hundvåg 2 hadde et par skudd fra distanse som gikk utenfor.
Kampens første virkelige sjanse kom etter 28 minutter. Bjarte Rannestad slo opp mot Are Meling som headet tilbake til Morten Vadla, men skuddet fra høyresiden av boksen gikk utenfor.
I pausen kom Ronny Hauge inn for en småsyk Stian Husvæg på topp, mens Stian Refvik kom inn for Bjarte Rannestad i et taktisk bytte. Samtidig roterte man en del på laget da vingene byttet side, mens Klette og Fossmark byttet som back og stopper.
Det første skuddet mot mål kom etter 37 minutter. Vaulen mistet ballen på midten, Hundvåg kom fremover og fra skråvinkel fyrte Trygve Åse Lunde av mot første hjørne bare for å se keeper Anders Bårdsen redde til corner.
Vaulen hadde stort sett kontroll hele kampen og nå startet Hundvåg 2 å gå opp i limingen bakover. Etter 46 minuter tok Vaulen ledelsen. Stian Refvik slo en hard og presis ball inn fra venstre til Ronny Hauge som sentret i mottaket til Thomas Idsø. Ballen ble lagt tilbake til Ronny Hauge som enkelt kunne bredside i mål fra 12 meter!
Ronny Hauge gikk nå på skyer og da Marius Fossmark slo inn en ball til den tidligere tjukkassen etter 48 minutter fikk vi se akrobatikk da han brassesparket like over det venstre krysset.
Thomas Idsø tredde en ball lurt i rommet på innsiden av backen til Morten Vadla som fosset fri på venstre, innlegget ble lagt ut til Are Meling som prøvde å plassere i høyre hjørnet, men en fot kom i veien.
Ronny var så hjernen da han la igjen til Magne Christiansen som skjøt fra 25 meter, keeper fikk med nød og neppe fistet over til corner.
Regissøren Ronny Hauge slo inn corneret fra venstre rett på hodet til Marius Fossmark som stanget inn 2-0 fra kort hold!
To minutter på overtid fikk Hundvåg 2 en trippelsjanse. Et frispark ble lagt inn i feltet, Anders Bårdsen reddet først, returen reddet Espen Klette på streken før Bårdsen holdt det tredje forsøket fra de gule og blå.
Kampen endte med 2-0 seier. Semifinalen blir torsdag klokken 19.30 mot vinneren av Vardeneset og Hundvåg 1, en kamp som spilles i morgen.
STJERNER I POLTURNERING: Brynes Trygve Åse Lunde gjestespilte med kompisgjengen i Hundvåg og ga Vaulen med Thomas Idsø hard kamp.