MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

C-laget best igjen
(18.10.03) Vaulens C-lag reiste til Forsand for kretsmester finalen i 7'er fotball på lørdag. Frode Limas gutter vant jo KM i fjor og hadde nok favoritt- stempelet blant bookmakerne.
SMELTET HJERTER: Oli fikk både KM-medalje og gullklem fra representanten fra RFK, Tove Soltvedt. Oli fikk også kjenne på kroppen hvordan det er å ha groupies, noe som jo ikke er uvanlig når en spiller på C-laget.
FØRSTE OMGANG 
For anledningen stilte Vaulen i sorte "drakter", et sjakktrekk av manager Lima som hadde glemt bagen med draktene!
Forsand pumpet fremover med langpasninger og fylte på, slik at en hele tiden måtte være på vakt. Vaulen på sin side prøvde å bruke styrken sin med spill langs bakken på den flotte grasbanen. Det lyktes tildels, men man kom ikke til de store sjansene. Etter 10 minutter fikk Vaulen corner fra høyre, Eirik Ekholdt gikk ut for å ta det. Han la ballen tilrette og sendte i vei en høy ball på første stolpe, men keeperen hadde hull i hanskene og ballen gikk over streken.
Forsand fortsatte med sitt spill, men det gikk for langsomt slik at man bare kom til skudd fra distanse, noe en opplagt keeper i Eirik Sunde tok hånd om. Med ledelse kunne Vaulen tillate seg å ligge bakpå og dermed kontrollerte man inn til pause.
ANDRE OMGANG
I andre omgang tetnet det mer til, Forsand holdt oppe spillet og Vaulen satset på kontringer. Den farligste hadde nok Vidar Skålevik som skjøt like utenfor etter Ekholdts innlegg fra høyre. Forsand ga seg ikke og skjøt på alt som var og satset på at ballen skulle finne veien til nettmaskene, men den gang ei.
Så en magisk kontring hvor alt gikk på skinner, Eirik Ekholdt spilte vegge med Arne Dalehaug som spikret inn 2-0! Jubelen brøt løs og de på benken tok bølgen!
Men det var fremdeles ti minutter igjen og det skulle bli en nervepåkjenning av de store. Heldigvis klarte Vaulen anført av en opplagt Christian Lie å ri av stormen, selv da Forsand slapp inn på en kjøter med fire bein i sluttminuttene!
Dermed tok C-laget sitt andre KM på rad, og vil få et eget kapittel i klubbkrønikeren med gullskrift!
FORSAND
0-2
VAULEN 3
10. min
Eirik Ekholdt
50. min
Arne Dalehaug
18. oktober - Skogabakke gras - KM finale - Dommer: PA Fagermo - Tilskuere: 25
VAULEN C
1. Eirik Sunde
2. Jostein Jensen
3. Ole Bjørn Bredesen
4. Christian Lie
5. Kjetil Stensland
6. Arne Dalehaug
7. Eirik Ekholdt
8. Jone Olsen
9. Vidar Skålevik
10. Terje Bjelland
11. Vegard Ravndal
12. Frode Lima
MESTRE 2003: Bak fra venstre - Terje Bjelland, Christian Lie, Arne Dalehaug, Eirik Ekholdt, Vegard Ravndal, Ole Bjørn Bredesen, Jostein Jensen. 
Foran fra venstre - Vidar Skålevik, Frode Lima, Kjetil Stensland, Jone Olsen, Eirik Sunde.