MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vaulen C gjorde kort prosess
(19.08.03) C-lagets lettbente atleter lekte rett og slett med motstander Hundvåg 3 på tirsdag kveld tiltross elendige forhold. Et pøsende regnvær og en minimalistisk grusbane fikk livet til å passere i revy for noen og enhver. Men strandguttene holdt motet oppe og benyttet sjansen til å ta over teten i avdelingen, nå spør mange seg om laget går for sitt andre KM på rad. Vaulen-trener Frode Lima, som har studert motstanderne i hele sommer, hadde valgt den trygge 3-2-1 formasjonen som igjen ga suksess.
HØY KLASSE: Kjetil Stensland viste stort spill. "Jeg kan ikke huske sist jeg scorte to mål i en kamp sist," sa Stensland etter kampen.
Kjetil Stensland ga Vaulen ledelsen tidlig etter litt rot i Hundvåg forsvaret. 2-0 kom etter guddommelig samspill hvor Eirik Ekholdt fikk æren av å avslutte. Banens beste spiller, Kjetil Stensland, økte så til tre før det ble en liten pause i målene. Vaulen kom til flere sjanser, men keeperen fra a-lagstroppen til Hundvåg var med på notene. Etter pause falt kvaliteten noe og Hundvåg reduserte, men spissen Øystein Winsnes ville det annerledes og dundret inn det fjerde Vaulen-målet. Hundvåg reduserte igjen før Eirik Ekholdts velplasserte skudd ga 5-2 som sluttresultat.
Det tidligere stortalentet Elling Hegelstad, som har prioritert legestudier i Bergen de siste årene er hjemme for sommeren og viste at gamle kunster fremdeles er inntakt. Nå er han ønsket i a-lags troppen mot Bjerkreim.
HUNDVÅG 3
2-5
VAULEN 3
0-1
Kjetil Stensland 
0-2
Eirik Ekholdt
0-3
Kjetil Stensland 
1-4
Øystein Winsnes
2-5
Eirik Ekholdt
19. august - Hundvåg stadion, grus - Serie
VAULEN C
1. Eirik Sunde
2. Christian Lie
3. Elling Hegelstad
4. Vidar Skålevik
5. Kjetil Stensland
6. Øystein Winsnes
7. Eirik Ekholdt
8. Frode Lima
9. Jostein Jensen
10. Vegard Ravndal