Slo serielederen
(19.06.19) Skikkelig bananskrell på Vaulenbanen i kveld beretter Stian Lima. "Helt sinnsyk deilig seier mot et ubeseira og toppa Brodd-lag. Når måla rant inn ble de surere og surere. Det var rett før Winst fant frem løken. Ole Wick Henriksen moste inn tre før han lekkert rundet keeper på 6-4. Soleklar BB."
8–4
19. juni – Vaulenbanen Serie – Dommer: Egil Gelupa (Tjensvoll)

Om kampen
Ole Wick Henriksen ga oss en pangstart og det stod 4-1 til pause. Blant målscorerne var også Øystein Winsnes, som dermed scoret sin mål nummer 100 for C-laget. "Hekkan, det tok bare 17 år. Nå kan eg endeligt klyppa håret kort," forteller han i en kort kommentar. Etter pause stod Brodd høyt og fikk tre kjappe mål til 4-4, men etter to nye mål av Ole på frispark og alene med keeper så var kampen slutt.
Ordaz putta deilige to mål med Ronaldo-feiring. Lenge siden en seier har smakt så godt!
Brodd stilte med gamle helter som Trond Kindervåg, Tormod Skavland og andre gamle A-lagsspillere som Thomas Norheim, keeper Egil Eike og eks-Vaulen Kim Henriksen. Kanskje tok de litt lett på det i og med de var ubeseiret til nå i år?
Det ble småampert da Vaulen dro i fra i andre omgang, men dommer Egil Gelupa roet det tilsynelatende fint ned.