Avsluttet vårsesongen med stil
(19.06.17) C-laget slo Buøy 3-0 i en kjekk og god kamp mandag kveld. Jean Gjelsten (2) og Øystein Winsnes scoret målene.
Dermed avsluttet man vårsesongen med stil. Syv kamper ga syv seire og
56-20 i målforskjell. Da har vi ikke tatt med den ene kampen som er ubekreftet som 3-0 og walkover.

10. Anders Dale
Deilig 3-0 seier mot Buøy i dag for C laget. Litt spesiell oppladning til kampen da Vaulen fikk beskjed om kampen noen få timer før kampstart. Et lite sleipt triks av Buøy? Hadde de ønsket en walkover seier?

Etter flere forfall så måtte undertegnede måtte være med selv med strekk i leggen.

En bra 1. omgang hvor Vaulen hadde de fleste sjansene, men Buøy var også farlig frampå. 0-0 stod det halvveis.
I andre omgang så fikk endelig Vaulen hyll på Buøy byllen. Winst stod å ventet før han tok en piruett Tonya Harding verdig for å riste av seg motstanderen, han fortsatte mot målet mens Ole Bjørn stod på sidelinjen å lo høyt! Etter noen meter så moste Winst ballen nede i venstre hjørne!
Vaulen hadde god kontroll og etter Jean la på til 2-0 etter typisk C lags klikk klakk spill så var kampen over. Jean fikk også æren for å fastsette resultatet til 3-0.

Kjempeinnsats av hele laget men dagens løker går til Kjetil i målet og Winst etter det flotte 1-0 målet.