MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Tom Arne BÝ Pedersen
Buøy nektet Vaulen
(19.06.03) Vaulen startet med samme lag som sist, men Jan Tore Kleiberg og Kjetil Aasland var tilbake på benken.
Topplaget Buøy med fem tidligere Tippeliga spillere i troppen var forventet å bli en hard nøtt å knekke.
TOMMELEN OPP FOR TOMMEN: Tom Arne Bø Pedersen i Vaulens mål var banens ener
VAULEN
0-1
BUØY
60. min
Ronny Kristensen (O. E. Steen)
19. juni - Hinna kunstgress - Tilskuere: 40 - Serie
VAULEN
1. Tom Arne Bø Pedersen
2. Stein-Ivar Andersen
3. Øystein Winsnes
4. Gisle Aanerud
5. Alexander Landsnes (Kaptein)
6. Jarle Eike
7. Bjarte Rannestad -> 64. minutter
8. Anders Idsø
9. Eirik Ekholdt -> 40. minutter
10. Arne Dalehaug -> 80. minutter
11. Thomas Idsø
12. Jan Tore Kleiberg <- 40. minutter
13. Stian Lima <- 64. minutter
14. Kjetil Aasland <- 80. minutter
15. Ole Bjørn Bredesen
FØRSTE OMGANG
I starten skjedde det lite og det var mest stillingskrig på midten. Begge lag fikk dog et par halvsjanser. Eirik Ekholdt headet først utenfor på en mulighet, mens han ikke fikk ut foten på Anders Idsøs flate crosser foran mål. Kjetil Knudsen var targetmannen hos Buøy, men Gisle Aanerud og Alexander Landsnes hadde kontroll. Farligst var Buøy da de kom rundt på kantene med Ronny Kristensen og Rolf Magne Olsen.
Tom Arne Bø Pedersen, som var banens beste, vartet opp med en trippelredning på en sjanse som dommeren tilslutt ga offside for. Ikke lenge etterpå reddet Tommen nok et skudd denne gang fra Ronny Kristensen, ballen gikk ut i spill igjen og Rolf Magne Olsen fyrte av et tungt volleyskudd, men Tommen var i det umulige hjørnet og slo ballen til corner!
DUELLSPILL: Ronny Kristensen skjermer ballen for Thomas Idsø.

Vaulen manglet gjennombruddskraft og var farligst fra distanse, Thomas Idsø hadde to skudd som begge sneiet utsiden av stolpen. 
I slutten av omgangen var det veldig mange feilpasninger og Vaulen hadde problemer med å etablere spill i angrep. Da ikke Tommen stod i veien bakerst så var Øystein Winsnes der og reddet på streken med sine nye sko! 
Rett før pause kom Jan Tore Kleiberg innpå som spiss for Eirik Ekholdt. 

ANDRE OMGANG
Vaulen var nær å ta ledelsen etter 48 minutter da flott småspill ga Jarle Eike en skuddmulighet på 18-meter. Jarle skøt hardt nede ved stolperoten, men keeperen slo til corner. 
Jan Tore ga mer luftstyrke på topp og etter 52 minutt slo han keeperen i en luftduell på et innlegg fra Anders Idsø, men ballen gikk like over. 
Buøy tok ledelsen etter timen da Ronny Kristensen sprang i fra Vaulen-forsvaret på en gjennomspilling. Keeper Bø Pedersen var etter ballen, men kunne ikke avverge mål. Like etterpå foretok Vaulen seg et bytte da Stian Lima erstattet en hardtkjempende Bjarte Rannestad på midten. 
Vaulen satset fremover for en utligning. Man jobbet knallhardt og gikk til i duellene uten ball, men da man hadde ballen ble det mange personlige feil og dårlig bevegelse.
Etter 70 minutt fikk man endelig ballen til å gli. Jarle Eike løftet flott inn til Thomas Idsø i feltet som la igjen til Jan Tore Kleiberg, men Kleiby fikk ikke tid til å sikte riktig inn.

HOVMESTERBLIKKET: Jarle Eike driblet av Jone Østbø som tilslutt bare måtte flire av å bli rundtlurt hver gang!

Buøy pakket igjen bakover og trener Tore Haugvaldstad prøvde å løse det med å bytte inn luftsterke Kjetil Aasland for Arne Dalehaug. Buøy fikk til noen kontringer og Ronny Kristensen var farlig frempå, men skuddet ble blokkert av en utrusende Tom Arne Bø Pedersen. 
Vaulen trykket på og hadde flere cornere. Først var Gisle Aanerud nær å heade inn men keeperen til Buøy bokset ut. Så på overtid dalte ballen ned til Stein-Ivar Andersen på andre stolpe, Steini turde ikke å slå den på direkten og da han hadde dempet den så var Buøy-spillerene symptomatisk for kampen i veien.

KAPTEIN I LUFTROM: Alexander Landsnes var igjen solid bakover, her vinner han på hodet. Stein-Ivar Andersen ser på. Vi ser også ryggen til en Buøyspiller foran en skjult Gisle Aanerud.