Vaulen All Star med storseier
(18.11.08) Beachboys hadde bare med fem spillere fra A-troppen, men surfet inn 6-0 i sterk kuling. Jone Olsen, Are Meling, Marius Fossmark, Johnny Erga, David Møller og selvmål stod for Vaulens mål.
HUNDVÅG 2
0-6
6 min
Jone Olsen (Johnny Erga)
9 min
Are Meling (Christian Lyse)
19 min
Marius Fossmark (David Møller)
40 min
Johnny Erga
47 min
David Møller (Stian Refvik)
57 min
Selvmål
18. november - Tasta kunst - Tilskuere: 5 - POL - Dommer: Geir Michalsen (Brodd)
18. Ørjan Olsen
3. Endre Tangen (C)
4. Kjetil Aasland
26. Stian Refvik
14. Jone Olsen <- 22 minutter (-> 38 min)
9. Stein-Ivar Andersen
27. David Møller
21. Johnny Erga
30. Are Meling
25. Christian Lyse <- 38 minutter
14. Kjetil Arne Refvik -> 22 minutter
Igjen mange forfall for Vaulen og trener Endre Tangen måtte selv i aksjon. Ellers var B-spillerne Johnny Erga, Kjetil Aasland og Christian Lyse med. Samt Refvik-brødrene Stian og Kjetil Arne, og Jone Olsen som vel mest har spilt syverfotball i det siste.
Vaulen (4-4-2): Ørjan Olsen - Endre Tangen, Kjetil Aasland, Marius Fossmark, Stian Refvik - Jone Olsen, Stein-Ivar Andersen, David Møller, Johnny Erga - Are Meling, Christian Lyse.
Vaulen spilte i kraftig motvind i første omgang, noe som nok skulle vise seg å være en fordel da man fikk til mye spill i bakrom. Hos Hundvåg blåste nemlig det meste ut av banen.
Vaulen tok ledelsen etter seks minutter på et vakkert mål. Marius Fossmark slo presist ned på venstrekanten. Unikt raske Johnny Erga dro i fra og slo inn med venstre fra kortlinjen. På andre stolpe stupte Jone Olsen inn og stupheadet i goalen!
Vaulen doblet ledelsen etter ni minutter. Kjetil Aasland brøt spillet og sendte en lav ball frem mot Christian Lyse som fikk til en perfekt flikk igjennom. Are Meling kom alene mot keeper, rundet og satte ballen via nærmeste stolpe.
Hundvåg var forsterket med den tidligere Viking, Godset- og Bryne-spilleren Trygve Åse Lunde, som prøvde seg med et frispark fra 30 meter, men keeper Ørjan Olsen fikk fistet over etter 10 minutter.
Christian Lyse løp seg fri etter 17 minutter etter at Vaulen hadde brutt høyt oppe på høyre siden, men fra 16 meter skjøt han like utenfor venstre stolpe.
Et langt innkast fra Johnny Erga ble slått ut til corner fra venstre etter 19 minutter. David Møllers corner skrudde innover og sterke Marius Fossmark headet inn fra kort hold.
Gode Jone Olsen måtte ut og hvile lungene etter 22 minutter, inn kom Kjetil Arne Refvik til sin A-lagsdebut. Kjarne er bror av venstreback Stian og sønn av velkjente Isak.
Hundvåg 2 skapte så godt som ingenting, men etter 33 minutter overså dommer Geir Michalsen en grov offside. Keeper Ørjan Olsen reddet da spissen kom alene gjennom.
Jone Olsen kom inn igjen etter 38 minutter for Christian Lyse som hadde føling med en strekk.
Vaulen brøt høyt oppe på banen og Johnny Erga dro seg gjennom på venstre side av boksen og plasserte kaldt nede i høyre hjørne.
Are Meling skjøt rett på keeper fra kort hold etter 41 minutter etter at Johnny Erga slo inn. Like etterpå bommet Johnny Erga på nok en stor sjanse etter at Are Meling hadde kriget i boksen.
Et skudd fra 18 meter fra Johnny Erga etter 47 minutter ble gitt til corner. Serven fra høyre ved Stian Refvik ble headet inn av David Møller fra kort hold. Dermed to cornermål av Vaulen i samme kamp.
Gode Johnny Erga fikk tak i ballen midt på egen banehalvdel, satte fart og 50 meter senere skjøt han få centimetre over.
Det skulle bli 6-0 etter 57 minutter på selvmål. Kjetil Arne Refvik slo flatt opp på høyre til Johnny Erga som slo inn i feltet hvor en Hundvåg-spiller headet i eget mål.
Dermed vant Vaulen 6-0 og kan nå se frem til kvartfinalespill tirsdag neste uke.