Sikret plassen
(18.10.14) Plassen i neste års 3. divisjon er sikret. Vaulen snudde nemlig 0-1 til 3-1 i andre omgang mot Bryne 2 samtidig som Klepp og Sandnes Ulf 2 mislykket i å vinne. "Lettet? Nei, ikke spesielt. Jeg trodde aldri vi skulle rykke ned, men man vet aldri hva som skjer i fotballen, " sa Bo til oss etter kampen. "Nå ser vi frem til neste sesong allerede!"
3–1
BRYNE 2

32 min
Pål Aamodt
Ole Wick Henriksen
68 min

Daniel Hadland
81 min

Amar Kotlica
91 min

18. oktober – Vaulenbanen Tilskuere: 53 – Serie – Dommer: Frode Lindboe (RIL)

12. Sander Thaule

Simon Sakkestad og Ceu Lian Khar med forfall hos Vaulen.
Vaulen (4–2–3–1): Eric Ordaz – Jon Nessa, Morgan Gramstad, Fredrik Stray Tjaum, Jimmy Jonevret – Thomas Monsen Haugland, Anders Idsø – Ole Wick Henriksen, Ingvald Sandvik Halgunset, Daniel Hadland – Amar Kotlica.
Bryne 2 skulle spille med førstelaget på søndag i Tromsdalen slik at Vaulen kun møtte ungfoler.
Skikkelig høstvær på Vaulenbanen.
Vaulen godt i gang da Ole Wick Henriksens sjanse etter minuttet ble slått til corner av keeper.
Bryne 2 hadde tre kjappe cornere etter ti minutter.
Etter tretten minutter kombinerte Daniel Hadland og Ingvald Sandvik Halgunset fint på venstrekanten. Sistnevnte avsluttet en eller to meter utenfor.
Like etter kom Amar Kotlica til en avslutning, men den gikk rett på keeper. Amar med nok et forsøk minutter senere. Denne gangen halvmeteren over.
Etter 27 minutter kom Bryne 2 til et farlig skudd hvor Eric Ordaz fikk fistet til corner.
Rundt halvtimen hadde Vaulen en dobbelsjanse ved Ole Wick Henriksen og Amar Kotlica, hvor keeper tilslutt fikk gitt til hjørne.
Bryne gikk i føringen etter 32 minutter da Pål Aamodt scoret sikkert alene med keeper. Her ville Vaulen ha offside.
Lagene gikk dyvåte inn i garderoben med gjestene foran.
Regnet fortsatte å hølje ned og vår mann på arenaen slet med å holde mobilen tørr.
Lite skjedde i starten av andre omgang, men Vaulen var det førende laget selv om man lå under.
Ingvald Sandvik Halgunset headet over etter innlegg fra Jimmy Jonevret etter 63 minutter.
Endelig kom utligningen da Ole Wick Henriksen skjøt et frispark vakkert i mål fra 16 meter.
Daniel Hadland kom til en frekk lobb etter 73 minutter, men dessverre tilside for mål.
Vaulen hevde seg etter utligningen. Amar Kotlica var nær å nå frem på et flott innlegg fra Daniel Hadland.
Vegard Natland kom inn for Ole Wick Henriksen etter 80 minutter.
Vaulen tok ledelsen etter 81 minutter ved Daniel Hadland.
Så like før slutt økte Amar Kotlica ledelsen til 3-1 på et klasseangrep. Kotlica vant ballen slo den til Natland som spredde til Monsen. Innlegget tilbake i boksen for Kotlica å konvertere.
Ørjan Bergum kom inn for Daniel Hadland like etter goalen.
Vaulen vant 3-1 og kan spille uten press mot Staal Jørpeland i siste serierunde.