Tok første stikk
(18.10.04) Vaulen tok første stikk i KM sluttspillet da de slo Pol 2 4-1 på mandag. Dermed trenger man bare uavgjort mot Figgjo neste uke for å bli kretsmester for tredje gang på rad.
Grusen på Stemmen var såpass ujevn at det aldri ble finspill, men det var ikke noe å si på lagenes innsats.
Vaulen tok ledelsen da Erik Gysland headet inn en corner fra Eirik Ekholdt midtveis i første omgang. Før det hadde Ekholdt også hatt et skudd i stolpen hos Vaulen.
VEGARD: Verdens høyeste mann kom inn og avgjorde.
Pol 2 hadde også flere sjanser, men Eirik Sunde i Vaulen målet var i storform. "Keeperen til Vaulen var forskjellen mellom lagene," sa en Pol spiller etter kampen, i følge Eia.
2-0 kom etter en feilpasning i Polforsvaret, Eivind Staurland så at keeperen stod langt ute og lobbet elegant i mål.
Det ble etter hvert ampert og Pol fikk to gule kort, mens Tom Arne Bø Pedersen fikk gult hos Vaulen.
I starten av andre omgang økte Vaulen nok en gang, Ekholdt tok et frispark fra siden som Gysland headet i Christian Lie, ballen gikk ut i feltet til Vegard Ravndal som dunket inn 3-0.
Pol reduserte så til 1-3, da et skudd gikk inn helt nede ved stolpen. Etter dette fikk Pol nytt håp og presset Vaulen på hælene, men Beachboys var dødelige effektive fremover.
Et corner fra Christian Lie ble headet av Erik Gysland og på returen dukket Vegard Ravndal opp nok en gang til 4-1.