Nesten mot topplag
(18.09.15) Vaulen var kanskje nedpå beinet med spillermateriellet, men innsatsen som ble lagt i bunn i dag var veldig bra.
Ceu Lian Khar var den store spilleren for Vaulen. Både med to frispark mål og fantastisk spill ellers.
VARDENESET
3–2
Mikael Hebnes Olsen
45 min

Eirik Bjørnø
47 min

68 min Ceu Lian Khar

69 min
Ceu Lian Khar
Adrjan Sadrija
78 min

18. sept. – Vardeneset kunst Tilsk.: 40 – Serie – Dommer: S Eikesdal (Karmsund)

9. Mama Hamid Mohammed –> 82 minutter

Vegard Natland var suspendert for tre gule kort. Jørgen Helland, Alexander Surdal Nilsen, Fredrik Stray Tjaum, Daniel Hadland og Sander Oaland var skadd.
Dermed var Andreas Jonassen (bildet) hente opp fra juniorlaget.

Vaulen (4–2–3–1): Eric Ordaz – Ørjan Bergum, Sveinung Selås, Kristian Gaard, John Herman Ås – Henok Daniel Kasahay, Anders Idsø – Ole Wick Henriksen, Ceu Lian Khar, Stian Ohm Netland – Audrius Mirauskas.
Bra start av Vaulen som tok kommandoen i sine svarte andredrakter.
Et innlegg fra venstre fant Audrius Mirauskas på femmeteren, men headingen gikk rett til værs. Kasahay maktet ikke å ta vare på returen.
Ole Wick Henriksen holdt seg til beina og haltet av i store smerter etter syv minutter.
Med ti mann på banen kom vi til en bra sjanse da Ceu Lian Khar pent dro seg forbi på venstre, skuddet gikk i nettveggen via en motspiller. Corneren ble det ikke noe ut av.
Helge Ringdal erstattet skadde Ole Wick Henriksen etter 11 minutter.
Vardeneset hadde vært bedre en periode, men etter 14 minutter var Vaulen nær på en kontring. Ceu Lian Khar slo til Henok Daniel Kasahay som bredsidet fra 16 meter, keeper kom seg ned til høyre og ga til corner.
Vaulen hadde fortjent å gå i ledelsen etter 18 minutter da Anders Idsøs frekke dupper gikk i tverrleggeren og ned. Khar fanget opp returen, men skjøt høyt over fra kort hold.
Morten Vadla headet Lars Løklings innlegg over etter 22 minutter.
VBK trillet mye, men slet med å skape klare sjanser. Lars Løkling hadde en suser utenfor etter 32 minutter.
John Herman Ås fikk gult kort etter 35 minutter da man pådro seg frispark på kanten av egen boks.
Anders Idsø hadde et nytt frekt skuddforsøk da han så keeper på mellomdistanse, men motvinden ødela nok noe for kippen.
Khar med offensivt frispark for Vaulen, han la ballen til rette og slo den mot Helge Ringdal. Dommeren blåste av da han mente Vaulen-spilleren enten brukte to touch eller at ballen ikke lå i ro. Isteden kontret VBK og Henok Daniel Kasahay måtte lage frispark og pådro seg gult kort etter 45 minutter.
Frisparket satt Mikael Hebnes Olsen på flott vis rundt muren.
Dermed lå man under til pause, men det man manglet i finesse tok man igjen med knallhard jobbing.

Kristian Gaard hektet Morten Vadla og dermed frispark til VBK fra 18 meter etter 47 minutter. Eirik Bjørnø satte nydelig i venstre vinkel til 2-0.
Dommeren falt etter hvert i verdi hos Vaulen-spillerne. Blant annet ble et tilbakespill til VBK-keeperen oversett.
Anders Idsø mottok ballen fra Khar på 16-meteren, han strakk seg bakover og smashet til, men skuddet gikk rett på keeper i det 59. minutt.
Ny bedre periode av VBK. Hebnes Olsen kom nær igjen da skuddet hans gikk like tilside for høyre kryss etter 64 minutter.
Khar ble selv felt utenfor boksen til venstre for mål etter 68 minutter. Vaulen satte inn egne spillere i muren og sikten til keeper ble dårlig. Ceu Lian Khar vridde ballen delikat oppe i krysset til 2-1.

Nytt frispark til Vaulen like etter. Denne gangen mer ute til venstre. Ceu Lian Khar slo vel inn for styring, men ballen gikk gjennom hele feltet og spratt inn til 2-2 etter 69 minutter. Dermed fire frisparkmål i kampen!

VBK svarte kontant med å skyte i stolpen og ut.
Nå øynet man å få med seg seieren her. Henok Daniel Kasahay var kanskje den som kom nærmest da han headet Khars corner fra venstre like over vinkelen etter 73 minutter. Ballen landet på nettaket.
Lars Løkling fikk gult kort etter 75 minutter da han sparket ballen i en vaulen-spiller etter at dommeren hadde blåst for frispark.
Ceu Lian Khar prøvde seg likesågodt en gang til, men denne gangen gikk forsøket over.
Isteden skulle VBK ta ledelsen på ny. Hebnes Olsen skjøt fra 16 meter, keeper ga en liten retur som Adrjan Sadrija satte fra kort hold.
Nå var det krig utpå banen og spillerne lå strødd. Morten Vadla fikk gult etter 79 minutter. Kristian Gaard hos Vaulen gikk så inn med to strake bein uten å treffe motspiller, men nok til å få gult kort etter 81 minutter.
Dobbelbytte av Vaulen da Mama-Hamid Mohammed og Andreas Jonassen kom inn for John Herman Ås og Stian Ohm Netland etter 82 minutter.
Vaulen fortsatte å pushe på fremover uten å skape de største sjansene. Samtidig spilte VBK kynisk og trakk ut tiden når dem kunne.
Tre minutter inne i overtiden øynet man sjansen igjen da Anders Idsø ladet kanonen på et frispark fra 28 meter, men skuddet steg over målet.
Idsø og Khar hadde nye sjanser før dommeren var fornøyd. Dermed tap 3-2 for Vaulen.