Vaulen videre etter målfest
(18.08.21) Vaulen er videre til mellomspillet i OBOS-cup etter å ha slått Tjensvoll 6-4 i en underholdende kamp.
Vaulen lå under i 70 minutter, men en sterk sluttspurt hvor målene haglet inn var nok.
Sjekk vår facebook for bilder.
64
TJENSVOLL

0 min
Mohammed Chamdid

6 min Jonatan Bakkene Pedersen
Vegard Føyen (Hebnes)
22 min

47 min Tom-Roger R. Brandsøy
Henning Rimereit (Nicol)
50 min
Vegard Føyen (Natland)
71 min
Aleksander Idland (Hebnes)
74 min

Jonathan Hebnes (Syvertsen)
76 min

90 min
Tjensvoll
Sondre Brokka (Reiestad)
91 min
18. aug – Vaulenbanen Tilskuere: 50 – OBOS – Dommer: P I Wolski (Hinna)
1. Arne Hårde-Keogh

5. Ørjan Bergum (C)
<– 46 minutter

6. Vegard Føyen

4. Aleksander Idland

3. Sondre Brokka

36. Eirik Reiestad <– 63 minutter (–> 86 min)

28. Even Kvame <– 70 minutter 59
8. Henning Rimereit <– 82 minutter

31. Daniel Nicol <– 59 minutter

14. Hogne Heggheim <– 42 minutter

16. Jonathan Hebnes

26. Jonas Syvertsen –> 42 minutter

19. Jama Moallim –> 46 minutter (<– 82 min)

69. Vegard Natland –> 59 minutter (<– 86 min)

34. Szymon Szczepianak –> 63 minutter

33. Titi Nyarko –> 70 minutter

22. Mathias Strunck Gundersen
–> 82 minutter

9. William A. Christensen –> 82 minutter

29. Martin Wathne

Joao Prates sjokkerer ved å gi debut til 14 år gamle Arne Joseph Hårde-Keogh, som vil bli tidenes yngste A-lagsspiller om han får spilletid.
Det kan også bli A-lagsdebut for William Amund Christensen som også er 2006-modell, men han er født tidlig på året.
Andre debutanter er Szymon Szczepianak og Even Kvame fra 2004-kullet.
Ellers meget gledelig at Vegard Natland er i troppen etter et langt skadeavbrekk. Vegard skadet kneet i vinter og vil nok matches forsiktig i starten.
Casper Tjøstheim skal være aktuell for et comeback etter å ha returnert fra militæret, men ble ikke med denne gangen.

Vaulen (4–3–3): Arne Hårde–Keogh – Ørjan Bergum, Vegard Føyen, Aleksander Idland, Sondre Brokka – Eirik Reiestad, Even Kvame, Henning Rimereit – Daniel Nicol, Hogne Heggheim, Jonathan Hebnes.
Vaulen gjorde to endringer siden møtet med Storhaug. Inn kom den rekordunge debutanten Arne Hårde-Keogh (14) og Even Kvame. Ut gikk Marius Kastet og en småskadd Martin Wathne.
Keeper Hårde-Keogh skulle rett i ilden da Tjensvoll hadde et straffespark før kampen grunnet divisjonsforskjellen. Mohammed Chamdid steppet opp og gjorde ingen feil, 0-1 til Tjensvoll.
Vaulen måtte vinne denne kampen for å gå videre, men etter seks minutter så det tungt ut da Jonatan Bakkene Pedersen doblet ledelsen etter en defensiv feil.
Harde tak og Ørjan Bergum fikk seg en voldsom smell i foten, men tøffingen reiste seg og bet i seg smertene.
Vaulen reduserte etter 22 minutter da en corner ble stanget inn av Vegard Føyen. 18-åringen har en voldsom timing i disse situasjonene, han scoret jo seks mål på åtte kamper for juniorlaget i vårsesongen!
Jonathan Hebnes var uheldig som ikke klarte å sette inn 2-2 etter 26 minutter. Henning Rimereit chippet over keeper fra skrått hold, ballen spratt ned i femmeteren, men Hebnes ble forstyrret i avslutningsfasen.
Tjensvoll hadde noen gode spillere og kunne ha punktert kampen før pause. Først skjøt Chamdid i stolpen og ut etter 37 minutter, før Brandsøy skjøt i tverrligger og ned etter 41 minutter.
Bytte av Vaulen etter 42 minutter da Jonas Syvertsen kom inn for Hogne Heggheim.
Det stod 1-2 til pause, så Vaulen hadde en jobb å gjøre i andre omgang.
Jama Moallim kom inn for Ørjan Bergum i pausen. Ørjan fikk tre smeller i første omgang og hadde nok stivnet til.
Jonathan Hebnes burde ha fått godkjent målet etter 47 minutter da han satte inn i åpent mål fra hjørnet av boksen, men dommeren dømte mot Moallim som hadde fightet en duell med keeper Røed utenfor boksen. Holding sa dommeren, men det var vel Røed som holdt?
Tom-Roger Brandsøy trodde nok han satte spikeren i kista med sitt 1-3 mål etter 47 minutter. Det var et overraskende skudd som gikk inn.
Vaulen ga seg ikke og Henning Rimereit reduserte i det 50. minutt etter flott spill av Vaulen i forkant.
Even Kvame fikk gult kort for Vaulen etter 59 minutter.
Vegard Natland gjorde comeback etter kneskaden da han kom inn for Daniel Nicol like etter.
Flere bytter fulgte og både debutant Szymon Szczepianak og Titi Nyarko skulle komme inn, ut gikk Reiestad og Kvame.
Vaulen skapte balanse etter 71 minutter. Vegard Natland, som hadde startet som spiss, var nå høyrekant. Han løp opp en ball nede ved cornerflagget og peilet inn Vegard Føyen som kom i stor fart og headet inn 3-3.
Snuoperasjonen var komplett etter 74 minutter da Jonathan Hebnes løftet en dødball inn i boks. Aleksander Idland fikk kriget med seg ballen før han dunket inn 4-3.
Tjensvoll var i oppløsning og ble stresset da Jonathan Hebnes jaget en forsvarer før han fikk tappet inn nede i kroken.
82 minutter nå og et dobbelbytte av Vaulen da debutant William A. Christensen og Mathias Strunck Gundersen kom inn. Moallim og Rimereit viket plassen.
Vegard Natland må matches forsiktig og det var nok grunnen til at man tok han av igjen etter 86 minutter. Eirik Reiestad kom inn igjen.
Ny spenning i kampen etter 90 minutter da et frispark fra langt hold dalte inn i mål til 5-4.
Tjensvoll hadde blod på tann og øynet avansement ved 5-5, men i steden kontret Vaulen inn ved Sondre Brokka ett minutt ute i tilleggstiden.
Vaulen holdt ut og er dermed videre i OBOS-cupen.