Nær ved å drite seg ut
(18.08.08) Vaulen fikk slite på en humpete grusbane på Vassøy. På ledelsen 2-3 like før slutt så det skummelt ut, men to kontringsmål reddet C-laget ære.
11. Morten Andreassen
På årets siste sommerdag tok C-laget båten inn til Vassøy.
Etter en knapp oppvarming sparket man kampen igang.
Vaulen tok ledelsen på lekkert vis da et langt oppspill fra Ole Bjørn Bredesen fant Tom Arne Bø Pedersen som headet tilbake. Johnny Erga spente leggmuskelen og dundret inn 0-1.
Første varsel om at Vassøy kunne skyte hadde kommet tidligere i omgangen da de traff stolperoten. En suser fra midtbanespilleren deres fra 25 meter ga 1-1, her rakk ikke keeper å reagere.
Johnny Erga hadde også et skudd i tverrlegger og over i første omgang. Før lagene gikk til pause med 1-1.
Pausen gjorde godt for Vaulen som scoret to kjappe i starten av andre omgang. Først serverte Johnny Erga til Tom Arne Bø Pedersen som fikset 1-2. Deretter skjøt Johnny og keeper måtte gi retur til Tommen Bø Pedersen som satte på åpent mål.
Vassøy kom tilbake og reduserte til 2-3 midtveis. Dette ga Vassøy blod på tann og Vaulen slet med å spille seg fremover.
Morten Andreassen hadde også et kort innhopp, men dreit seg såpass ut at han måtte gi seg.
Så minutter før slutt satte Vaulen spikeren i kista da Vidar Skålevik spilte til Sverre Møllegaard, han rundet keeper, men vinkelen ble for skrå. Innlegget ble blokket av stopperen, men ballen ble liggende like foran mål og Johnny Erga puttet enkelt.
Like før slutt ble det 2-5 da Vidar "Alazinho" Skålevik viste magi på det skrekkelige banedekket, ballen ble slått ut til Sverre Møllegaard som kontant satte.
Turen hjem gikk som en drøm. Morten mente vi feis inn til land med hurtigbåten.
KRYSS AV: C-lagets evigvarende rundreise i fylket var omsider kommet til Vassøy.