Ingen magi mot trollmennene fra Os
(18.06.15) Etter seks strake tap vant Os 3-2 mot Vaulen torsdag kveld.
Man kom i balanse etter 51 minutter ved et frisparkmål før Os rykket i fra.
Så etter 84 minutter reduserte man til 3-2, men man fant ikke det lille ekstra slik at det endte med tap.
Vi får rose gutta som reiste kl 13 på en torsdag og ikke er hjemme før sent i natt.
OS TURN
3–2
Kristoffer Østervold (str.)
34 min

51 min
Ole Wick Henriksen
Emil Halver
59 min

Christer Olsen
76 min

84 min
Ingvald Sandvik Halgunset
18. juni – Kuventræ Tilskuere: 150 – Serie – Dommer: B T Tvedt (Eidsvåg)

12. Sander Thaule

Daniel Hadland, Anders Idsø, Emir Hopovac, Audrius Mirauskas, Lennox Kanu og Helge Ringdal alle med forfall til denne kampen. Marius Fossmark sliter med ryggen og har valgt å ta seg en pause på A-laget.
Vaulen (4–2–3–1): Eric Ordaz – Ørjan Bergum, Kristian Gaard, Fredrik Stray Tjaum. Jørgen Helland Ingvald Sandvik Halgunset, Ceu Lian Khar – Ole Wick Henriksen, Harald Eidhamar, Vegard Natland – Alexander Surdal Nilsen.
Vanskelig langtur for Vaulen på en torsdag da man måtte reise fra Stavanger allerede klokken 13.00. Dermed var det et noe redusert mannskap med kun en utespiller på benken i debutant Morten Fløtre Solheim fra juniorlaget.
Os på sin side hadde seks strake tap før denne kampen og trener Hassan El-Fakiri har varslet at han vil hente krefter utenlands fra i sommer
Åpen start med småsjanser og cornere til begge lag de første tolv minuttene.
Os var det førende laget og etter 33 minutter fikk Os straffespark da Sebastian Skåre Tune ble felt innenfor hjørnet av boksen av Jørgen Helland som så det gule kortet. Kristoffer Østervold konverterte fra 11 meter bak keeper Eric Ordaz.
Like etter fikk Ingvald Sandvik Halgunset gult kort etter en duell.
Os kom nær igjen etter 38 minutter. Sterkt forarbeid av Christer Bergesen Olsen som fant Glenn Krossøy, men han misset.
Lagene gikk til pause med Os målet foran. Os hadde vel tre gode sjanser, mens Vaulen hadde skapt lite. Det som kom var på dødballer.
Vaulen utligna på frispark etter 51 minutter ved Ole Wick Henriksen.
Os foran igjen etter 59 minutter ved Emil Halver.
Synd for Vaulen hadde gigantsjanser både før og etter denne goalen.
Os' Kristoffer Østervold fikk gult kort etter 62 minutter.
Christoffer Ø. Hevrøy inn for Anders Kinden etter 66 minutter.
Emil Halver snakket på seg gult etter 71 minutter.
Vaulen jagde voldsomt på for en utligning, men det var veldig direkte fotball av begge lag.
Christer Olsen ga Os 3-1 da han satte inn en corner etter 76 minutter.
Morten Fløtre Solheim fikk sin debut etter 76 minutter da han erstattet Vegard Natland. Kjekt med en juniorspiller på A-laget, det var lenge siden sist!
Så ny spenning i kampen da Vaulen reduserte til 3-2 etter 84 minuttene ved
Ingvald Sandvik Halgunset, som dermed åpnet målkontoen for 2015!. De to forrige møtene mellom lagene hadde endt med uavgjort, var det ennå håp?
Nei, Os holdt ut og vant 3-2.
Surt for Vaulen som i følge trener Bo Andersen følte seg snytt for to straffespark.
PS: Den lokale nettsiden midtsiden.no filmet kampen, gå der senere for høydepunkter.