MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Slo sterke Bryne 2
(18.06.07) Trond Kindervågs fulltreffer ga Vaulen en sterk 1-0 seier borte mot Bryne 2.
I følge rapportene bølget spillet frem og tilbake med store sjanser til begge lag, men det var altså Vaulen som dro i land seieren.
Det var Vaulens syvende seriekamp på rad uten tap. Sist man klarte det var i 2004.
ÅPNET KONTOEN: Trond Kindervåg scoret sitt første seriemål for Vaulen.
BRYNE 2
0-1
VAULEN
31 min
Trond Kindervåg
18. juni - Bryne stadion - Tilskuere: 50 - Serie - Dommer: Lars Dahlgren (VBK)
VAULEN
1. Tom Arne Bø Pedersen
4. Marius Fossmark
9. Stein-Ivar Andersen
17. Robert Hovland
3. Tore Søraas
18. Anders Owren
12. Magne Christiansen
6. Thomas Idsø (C)
7. Anders Idsø <- 45 minutter
11. Trond Kindervåg
19. Tom Stian Sunde <- 75 minutter
24. Ørjan Birkeland -> 45 minutter
22. Stian Husvæg -> 75 minutter
14. Stian Lima
21. Alexander Surdal Nilsen
26. Stian Refvik
87. Eric Ordaz
Vaulen uten Anders Dale og Espen Klette. Anders Owren som har slitt med strekk, rakk kampen.
Vaulen (4-4-2): Tom Arne Bø Pedersen - Marius Fossmark, Robert Hovland, Tore Søraas, Stein-Ivar Andersen - Anders Owren, Thomas Idsø, Magne Christiansen, Anders Idsø (Ørjan Birkeland fra 45.) - Trond Kenneth Kindervåg - Tom Stian Sunde (Stian Husvæg fra 75.).
FØRSTE OMGANG
Vaulen viste storhet og gikk med på å bytte hjemmekampen mot Bryne til gresskamp på Bryne stadion mandag. Dette for at Bryne kunne stille med et kjempelag ala det som banket Ørjan Olsens Buøy 7-1.
Men Vaulen er ingen kasteball. De er i viking-form og står nå med flere seire på rad.
Et respektløst Beachboyslag rundspillte til tider Bryne. Og et super spisspar Kindervåg/Sunde lagte flere problemer for bryneforsvaret. Etter 25 minutt burde nok Kinder laget 1-0, men et noe humpete underlag gjorde at han ikke fikk kontroll over ballen, og dermed rullet den inn til brynekeeperen. Men etter en halvtime kom uttellingen. Et kjempeinnlegg fra Anders «Beckham» Owren ble møtt av Trond Kindervåg som enkelt bredsidet ballen i mål.
Vaulen styrte kampen, og Brynes «superspiller» Tommy Høiland fikk ingenting til. Brynespillerne ble frustrerte og var litt grisete i noen situasjoner. Og det ble virkelig ampert da Tommy Høiland kom fykende inn i en takling med knottene først. Magne «Hulken» Christiansen måtte ta tak i situasjonen og la Høiland i bakken. Magne har nok vært innom Christian Lyses Biffskole, men så sterk har han nok ikke blitt. Mulig en av de andre fra den situasjonen var på stadion i går og så Ramovic i Tromsømålet.
ANDRE OMGANG
I pausen måtte Vaulen gjøre et skifte. Anders Idsø har slitt med en vond ankel og kunne ikke spille andre omgang. Inn kom en lett Ørjan Birkeland, som til tider viste storhet med ballen. Vaulen spillte klokt og slapp ikke Bryne til sjanser. Dermed endte kampen 1-0 til Beachboys, som virkelig klatrer på tabellen.
Fotballekspert Ronny Hauge var mektig imponert av Anders Owren i dag, og han sammen med Thomas var nok kampens store spillere, sa en rørt Hauge etter kampen.
Mulig Ole og Magnar har lært litt av den eminente coachingen til b-lags manageren, a-laget jager jaffal Randaberg nå!
Christian Lie