Vaulen har best bredde
(18.05.10) Vaulen har en bredere stall enn Hinna. Tirsdag hadde man med elleve spillere fra A-troppen, samt den gamle storkeeperen Tom Arne Bø Pedersen i mål.
Øystein Berge Gjellestad (bildet) var dagens mann hos Vaulen etter to mål og to assist.
De oransje vant sjansestatistikken 12-6.
HINNA 2
3–5
VAULEN 2
7 min
Stian Falnes (Hildén)
Roy André Erland  (straffe)
12 min
23 min
Are Meling (Gjellestad)
Henning Nilsen
37 min
49 min
Stian Myklebust (Gjellestad)
Jone
69 min
76 min
Øystein Gjellestad (Myklebust)
82 min
Øystein Gjellestad (Vestbø)
18. mai – Hinna stadion Tilskuere: 15 – Serie – Dommer: Kim AS Refvik (Tornado)
KAMPEN
Hinna startet kampen best og Vaulen var knapt over midten før dem gikk opp i ledelsen. Erik Hildén slo en lang og lur ball opp i beina på Stian Falnes, som vendte av sin oppasser på 30 meter, satte fart og skjøt nede i venstre hjørne fra 18 meter. Et drømmemål av Falnes hvor han fikk vist fram sitt hurtige rykk!
Hinna kom tilbake ikke lenge etter da Ronny Hauge handset en ball i feltet. Roy André Erland var sikker fra krittmerket.
Vaulen tok igjen ledelsen da et langt innkast fra Stian Falnes på venstre ble lagt igjen av Øystein Berge Gjellestad til Are Meling som delikat vridde ballen oppe i høyre hjørne.
Stopper Erik Hildén tråkket over og plutselig var Vaulen i ubalanse. Henning Nilsen, som i sin tid var i søkelyset til Vaulen, utnyttet situasjonen.
Like etter kom Magnus Torgersen inn for den skadde Hildén. Torgersen gjør comeback etter studier i Fredrikstad og vil være i byen til studiestart.
Lagene gikk til pause på stillingen 2-2.
En syk Jostein Eidem måtte kaste inn håndkleet i pausen. Inn kom B-lagsspilleren Stian Myklebust, som skulle markere seg momentant da han headet inn 3-2 etter flott overlegg fra motsatt av Gjellestad.
Da Hinna nok en gang utlignet etter 69 minutter tenkte man at dette ikke var dagen. Det var et lykketreff ved "Jone" fra hjørnet av boksen som dalte ned ved andre stolpe.
Men i slutten viste Vaulen hvem som var best trent. Stian Myklebust løftet over fra venstre og fant Øystein Berge Gjellestad, han dro av en mann før han knuste ballen opp i venstre vinkel på overlegent vis!
Hector Vestbø fikk de siste 11 minuttene for Are Meling. Etniske Hector la igjen til Øystein Berge Gjellestad som slo en spiker opp i nettaket til 5-3.