Vassøy måtte mørnes
(18.05.08) Vaulen tok oppskriftsmessig ledelsen, men skulle slite og lå under 1-2  til pause. Andre omgang var bedre og en bra innspurt ga 4-2 seier.
4-2
18. mai - Vaulenbanen - Serie - Tilskuere: 15 - Dommer: Gitle Martell Aarre (BB)
12. Tom Arne Bø Pedersen
Elling Hegelstad gjorde sin debut for sesongen og skulle markere seg fra start da han fikk ballen fra Alexander Landsnes, rundet en mann før han puttet kontrollert.
Vassøy kom tilbake og utlignet da innbytter Vidar Skålevik skjøt ballen elegant i eget mål. Andreas Fløgstad fikk så sjansen fra straffemerket etter hands, men skjøt over.
Så like før sideskifte ble det 1-2 etter mye klabb og babb i feltet fikk en grønntrøye skyte fritt fra 10 meter.
Vaulen hadde en rekke muligheter, men enten stod stengene eller keeper i veien.
Vidar Skålevik gjorde det godt igjen da han la opp til 2-2 som Elling Hegelstad pirket inn.
Kampen lå nå og vippet. Vaulen spilte, mens Vassøy kontret.
Endelig fikk Vaulen 3-2 da Sverre Møllegaard fikk ballen mot seg og smalt den nede i hjørnet.
Tom Arne Bø Pedersen kom inn på tampen og ga Vaulen mer tyngde på topp. 4-2 var en perle. En lang ball ble slått opp til Tommen som tok ned, danset seg forbi tre mann langs kortlinjen før han la til Andreas Fløgstad som blurte den i vinkelen!