Målfest
(18.05.08) B-laget spilte 5-5 hjemme mot Suldal søndag. Man snudde 1-4 til 5-4, før Suldal utlignet på overtid.
VEPSEN: Stian Husvæg kom inn i andre omgang og snudde kampen med hattrick på ti minutter.
VAULEN 2
5-5
SULDAL
4 min
Suldal straffe
Selvmål (Stian Refvik)
18 min
29 min
Suldal frispark
38 min
52 min
Eivind Staurland (Bø Pedersen)
65 min
Stian Husvæg (solo)
68 min
Stian Husvæg (Stian Falnes)
71 min
Stian Husvæg (Johnny Erga)
78 min
90 min
Suldal innkast
18. mai - Vaulenbanen - Tilskuere: 30 - Serie - Dommer: Odd Høyland (Kåsen)
1. Einar Dørheim
17. Ørjan Grønnevig <- 86 minutter
18
14. Morten Andreassen
3. Øyvind Vollen
15. Erik Hildén
21. Johnny Erga <- 52 minutter (-> 73 min)
20. Eivind Staurland (C)
62
27. David Møller
26. Stian Refvik <- 52 minutter
13
9. Stian Falnes <- 73 minutter
10. Tom Arne Bø Pedersen <- 45 minutter (-> 52 min)
22. Stian Husvæg -> 45 minutter
92
10. Hector A. Vestbø Henao-Escobar -> 52 minutter
9. Gustav Levang Iversen -> 86 minutter
Espen Tore Refvik
Vaulen ledet av Eivind Staurland ut i en ordinær 4-4-2-formasjon.
Vaulen (4-4-2): Einar Dørheim - Ørjan Grønnevig, Morten Andreassen, Øyvind Vollen, Erik Hildén - Johnny Erga, Eivind Staurland, David Møller, Stian Refvik - Stian Falnes, Tom Arne Bø Pedersen.
Øyvind Vollen felte som sistemann rett innfor boksen etter fire minutter, dommeren nøyde seg med å gi straffespark som sikkert ble satt inn.
Stian Refvik fikk gult kort etter 13 minutter for en ettersleng. Tre minutter etterpå var Ørjan Grønnevig for sen i en duell og nytt gult.
Stian Refvik leste en tilbakeheading og rundet keeper, men vinkelen ble for skrå og avslutningen gikk i stolpen og så til corner. Reffen tok corneret selv, den innoverskrudde serven gikk i en motspiller på første stolpe og i mål. Dermed 1-1 på selvmål.
Suldal var mest på hogget i denne perioden og kom til en del sjanser. Så etter 29 minutter ga Vaulen igjen et frispark vekk i farlig posisjon.Suldals gode midtbanespiller skrudde frisparket over muren og i mål.
1-3 kom da et frispark ble slått inn i boksen og oppspillspunktet fikk alt for god tid til å score.
PEPTALK: Ronny Hauge har slagplanen klar til andre omgang.
ALT VAR BEDRE FØR: Oli er ute av det gode selskap.
Stian Husvæg som ankom sent i første omgang var klar til avspark i andre omgang. Ut gikk Tom Arne Bø Pedersen.
Husvæg satte fart på Vaulen som han gjorde for A-laget før helgen. Etter 46 minutter spilte han vegg med Stian Falnes som kom igjennom mot keeper som fikk blokkert. Et langt frispark fra høyresiden ble slått opp etter 52 minutter til en fri mann i boksen som på skjøt direkte inn i mål. Igjen et enkelt baklengs mål.
Vaulen foretok så et dobbeltbytte. Stian Refvik haltet ut, mens en sliten Johnny Erga måtte ha en pause. Inn kom Hector Vestbø og Tom Arne Bø Pedersen.
Eivind Staurland fikk gult kort etter 62 minuter etter en stygg takling.
Tom Arne Bø Pedersen slo så en presis stikker til Eivind Staurland som brøt igjennom og la kontant nede i venstre hjørne.
Dette tente Vaulen som fikk ny tro. Vaulen brøt igjen etter 68 minutter og Stian Husvæg fikk ballen litt til venstre for midten. Vepsen satte fart, dro seg rundt en mann før han banket kula over keeper. Slik skal det gjøres, 3-4!
Stian Falnes vendte om på midten og satte igang Stian Husvæg som rykket i fra og satte ballen kaldt i nota.
Johnny Erga kom så inn igjen for en sliten Stian Falnes.
Nevnte Johnny satte så fart på høyre, slo flatt inn foran mål til Stian Husvæg som satte i det tomme målet til 5-4!
1-2-3: Stian Husvæg snur kampen på egenhånd.
Fire minutter før slutt kom Gustav Levang Iversen inn for Ørjan Grønnevig.
Ett minutt på overtid kastet Suldal langt inn fra venstre til en Suldalspiller som enkelt fikk stusse ballen i mål.
Det så ut som om Stian Husvæg skulle score hver gang han fikk ballen og to minutter på overtid løp han igjennom igjen, men denne gangen ble han tatt to ganger før han falt i boksen. Alle ventet på straffespark, men isteden trakk dommeren opp det gule kortet for filming!
OSCAR? Husi felles i det innfelte bildet, men dommeren gir gult for filming!
Fire minutter på overtid kastet Johnny Erga inn langt til Stian Husvæg som kasset tilbake til David Møller, men fra bra hold skjøt han over.
Fem minutter og 32 sekunder på overtid blåste dommeren av kampen som endte uavgjort 5-5.