0 1 1
1-4
1p
Gullguttene til han Frode
(17.11.10) Vaulens er fylkets beste lag i syverfotball etter overbevisende seier mot Klebe onsdag kveld. Gjengen er historiske med fire gull fra 2002, 2003, 2004 og altså 2010!
KLEBE 2
0–3
VAULEN 3
6 min
Tom Arne Bø Pedersen (Lie)
13 min
Selvmål
32 min
Dagfinn Nygaard (Rannestad)
17. nov – Sentralidrettsanlegget 7er – Tilsk.: 3 – KM – Dommer: Rolf Johannessen
SLIK VAR KAMPEN
En uvanlig stor bane møtte C-laget på Klepp.
Vaulen burde ha tatt ledelsen allerede etter fire minutter da Stian Lima ble spilt fri gjennom.
Tom Arne Bø Pedersen var på farten etter seks minutter. Et langt utspill fra keeper Christian Lie spratt over Klebe-forsvaret til Tommen som alene med keeper dundret inn 1-0.
Elling Hegelstad spilte vegg med Tom Arne Bø Pedersen og presset keeperen som klarerte ballen i en medspiller. Ballen spratt inn mål, dermed 2-0 etter selvmål!
Vaulen spilte ball i hatt med et Klebe-lag som knapt fikk testet Vaulens keeper.
De ble frustrerte og fikk to gule kort før pause.
Frode Limas gutter punkterte kampen like etter pause da Bjarte Rannestads corner fant Dagfinn Nygaard som vakkert headet ballen i krysset til 3-0. En kandidat til årets mål?
Nå måtte Klebe score fire mål for å vinne KM. Det nærmeste de kom var et skudd som strøk utsiden av stolpen.
Vaulen fortsatte å trille ball og spilte en svært god kamp. Både Elling Hegelstad og Dagfinn Nygaard hadde store muligheter til å legge på.
En fattet gjeng i pausen, Vaulen var aldri truet!