Har kommet i stimen
(17.11.09) Vaulens flaggskip sikret to nye poeng da Varhaug 2 ble slått på egen parkett.
Vaulen var litt svekket, men reiste sørover med 8 mann pluss at veteranen Knut Tallaksen skulle komme i løpet av første omgang.
Etter å ha kjørt Varhaug rundt etter hallen fant vi omsider håndballhallen godt gjemt.
Varhaug stilte mannsterke opp med flere talenter og unggutter hvor hele 9 av spillerne var født på 1990-tallet.
Kampen startet i et forrykende tempo, hvor Vaulenguttene spilte bra i forsvar og keeper Tor Inge Sønderland reddet flere 100 % sjanser til vertene. Morten Osmundsen fortsatte storspillet fra sist kamp, og sammen med Stian Lima kjørte de kontringer mot laget fra Jæren. Varhaug, med 9 mål scorer Geir Magne Petersen, holdt følge med de rutinerte Vaulen spillerne. Men de kom ikke nærmere enn 3-4 mål. Vaulen gikk til pause med en trygg 17-12 ledelse.
Varhaug klarte å ta Vaulen litt på sengen i starten av andre omgangen, da de satset mer offensivt med 2 merker. Men Vaulen store spiller Atle Sivertsen fant gang på gang strekspillerne Christian Aasland og Olaf Espeland med sin silkehånd. Atle satte selv inn hele 12 mål i kampen, hvor 4 var straffer.
Varhaug kom aldri nærmere enn 2-3 mål i løpet av hele andre omgangen, selv om dommerne igjen klarte å sette sitt preg på kampen. At ikke en Varhaug spiller fikk 2 minutter utvisning etter å ha grisetaklet Lima, med to strake hender i ryggen alene med keeper er utrolig. Men heldigvis vant det beste laget i kveldens kamp.
Kampstatistikk:
Pauseresultat 12-17, Sluttresultat 28-33
Utvisninger: 3 stk. 2 min.
Vaulen: Atle S - 12 mål, Morten O – 7 mål, Stian L - 5 mål, Christian Aa – 4 mål, Knut T 3 mål, Olaf E 2 mål, Kjetil W, Morten S, Tor Inge S.