Magne 4 Buøy 4
(17.10.11) Magne Christiansen scoret fire mål da Vaulen og Buøy spilte 4-4. Magne er i storform om dagen og har tolv mål på de fem siste kampene. Han er oppe i 99 mål totalt for klubben og synes også å vinne den totale toppscorerprisen.
Toppscoreren (alle konkurranser): Christiansen 21, Jelsa 15, Schei 12, Anders Idsø 10.
4–4
BUØY

8 min
Eivind Larsen

15 min
Roy Vestly Larsen
Magne Christiansen (Jelsa)
55 min

Magne Christiansen (Schei)
60 min

Magne Christiansen (T Idsø)
65 min

67 min
Theodor Bello

74 min
Trygve Åse Lunde (str.)
81 min
17. okt – Vaulenbanen Tilsk.: 10 – Trening – Dommer: Eirik Sunde (Vaulen)

–> 88 minutter

Det begynner å tynnes ut i rekkene hos Vaulen som hadde få mann å velge i.
Vaulen (4–3–3): Mathias Paulsen – Erik Bård Bråtveit, Daniel Vatland, Anders Idsø, David Møller – Magne Christiansen, Thomas Idsø, Halil Husic – Henrik Jelsa, Are Meling, Christian Lyse.
Buøy så ut til å ta kampen mer seriøst enn Vaulen. Det viste seg også på banen hvor de blå ledet 2-0 før kvarteret.
Buøy tok ledelsen etter 8 minutter da Vaulen etterlot et stort rom på sin høyre side. Innlegget fra kanten ble møtt av Eivind Larsen som konverterte sikkert. 0-1.
Gjestene doblet etter 15 minutter etter en nydelig diagonalpasning ut på høyre. Keeper ga retur på innlegget og Roy Vestly Larsen satte sikkert. 0-2.
Hva så med Vaulen? Dem virket uinteressert og slet med å få spillet til å gli. Magne Christiansen hadde et par halvfarlige skudd over, det var alt.
Buøy kunne faktisk ha økt ytterligere like før pause da Trygve Åse Lundes harde frispark endret retning i Magne Christiansen på 16 meter, men keeper Mathias Paulsen leverte en veldig god redning.

I pausen foretok man tre bytter. Stian Lima for David Møller, Stian Falnes for Christian Lyse og Gaute Schei for Are Meling.
Buøy startet også andre omgang best, men så grodde Vaulen mer med i kampen.
Magne Christiansen ble satt i gang på høyre og skar innover i feltet, avslutningen hans ble flott plassert i motsatt hjørne.
Bedre takter av Vaulen nå og et hardt innlegg fra Gaute Schei kunne lett ha blitt styrt inn.
Stian Lima gjorde forarbeidet til 2-2. Gaute Schei hælet tilbake til Magne Christiansen som fra 16 meter satte nede til venstre. 2-2.
Magne Christiansen skulle snu kampen på egenhånd med ekte hattrick på 10 minutter. 3-2 kom etter en lang ball frem, Magne kriget seg gjennom i feltet og med sin store ro la han ballen inn nede ved stolpen.
Buøy slo tilbake. Først ved Theodor Bello som kom gjennom på høyre, skuddet ble satt inn i lengste.
Dommer Eirik Sunde leverte en god prestasjon. Etter 73 minutter blåste han straffespark til Buøy for hands. Trygve Åse Lunde var sikker og dermed 3-4.
4-4 var dagens perle. Magne Christiansen dundret ballen i vinkelen fra 25 meter! Hans scoring nummer 99 for Vaulen om man teller med alle konkurranser.
Vaulen var faktisk nærmest å ta seieren på slutten. Både Schei og Vatland hadde sin sjanser.
Ronny Hauge kom inn for en sliten Halil Husic etter 88 minutter, men Halil skulle ikke bli sittende lenge på benken da Magne Christiansen måtte gi seg like før slutt med noe som lignet på en lyskestrekk.