11. Ojan Bijan
12. Hector Vestbø
13. Gustav Levang Iversen
14. Hans Bardsgård
Denne kampen ble avlyst på Vaulenbanen tidligere i måneden grunnet lyset, onsdag var den rearrangert på Sola stadion.
Vaulen B: Tom Arne Bø Pedersen - Christian Lyse, Jone Holgersen, Kjetil Aasland, Erik Hildén - Johnny Erga, Stein-Ivar Andersen, Eivind Staurland, Ojan Bijan - Ronny Hauge, Stian Falnes.
De 30 første minuttene er de dårligste jeg har sett av B-laget i år, men så får vi straffe etter en bruker mye hendene på Ojan. Ronny Hauge setter den som vanlig kaldt og roligt i mål.
Etter målet tar vi mer og mer over kampen.
Pausen varer kun i ett minutt for at lyset tar de av klokken halv 10. I pausen går Ronny Hauge i mål og Tommen på topp. Vi styrer mer spillet i 2. omgang og har mange farlige sjanser uten å sette ballen i mål. Men ca 15 minutter ut i omgangen lager Jonny et kjempeflott mål på langskudd.
Våganes har ikke mye å by på, men halvtimen ute i andre omgang får Johnny rødt kort for munnbruk. Da setter Våganes oss under press og de skulle få betalt for at de kjempet og slåss for poenga, når de 8 minutter før slutt får en straffe som de setter i mål. Nå fikk Våganes blod på tann. Tre minutter før slutt klarte de å score igjen etter at de får gå lett gjennom oss. Dermed ble det 2-2.
På benken var Gustav, Hector og Haizen og de fikk alle spilletid. Gustav kom inn på vingen, Hector på topp og Haizen på høyre ving.