Vippet mot Vaulen
(16.08.08) B-laget kunne med marginene med seg tatt med poeng, isteden ble det 3-5 tap.
VAULEN 2
3-5
HAVDUR
3 min
Havdur
Ojan Bijan (Stian Falnes)
4 min
14 min
Havdur
40 min
Havdur
Ojan Bijan (Johnny Erga)
47 min
52 min
Havdur
Selvmål (Johnny Erga)
73 min
90 min
Havdur
17. juli - Vaulenbanen - Tilskuere: 20 - Serie - Dommer: Brikt T Skipanes (Mastra)
22. Ojan Bijan <- 54 minutter
10. Tom Arne Bø Pedersen <- 45 minutter (-> 81 min)
21. Johnny Erga (C)
10. Morten Andreassen -> 45 minutter
4. Jone Holgersen -> 54 minutter
17. Ørjan Grønnevig -> 61 minuter
10. Hector Vestbø -> 81 minutter
9. Gustav Levang Iversen
Kun tre spillere fra A-troppen grunnet alle skadene der.
Vaulen B (4-4-2): Einar Dørheim - Andreas Fløgstad, Tore Søraas, Kjetil Aasland, Hermann Anton Sæther - Stian Falnes, Ronny Hauge, Sverre Møllegaard, Ojan Bijan - Johnny Erga, Tom Arne Bø Pedersen.
Havdur hadde mange tungvektere og de var farlige på dødballer som etter tre minutter da et corner fra venstre ble headet inn til 0-1.
Vaulen svarte kjapt da Johnny Erga skaffet et corner fra høyre etter fire minutter. Stian Falnes slo presist inn på første stolpe hvor Ojan Bijan dunket ballen oppunder nettaket.
Vaulen hadde noen halvsjanser som Johnny Ergas strømpeskudd etter 11 minutter, men Havdur var nådeløse. Etter 14 minutter rotet Vaulens midtstoppere det til og press på bakerste mann betalte seg da Havdur gikk opp til 1-2 ved å legge ballen rundt keeper.
Keeper Einar Dørheim gjorde en god redning etter 19 minutter på et tungt skudd fra 16 meter.
Vaulen slet med å få grep om den sentrale midtbanen til Havdur og Tore Søraas og Ronny Hauge byttet posisjon etter halvspilt omgang.
Et langt utspill fra Einar Dørheim gikk langt ned på venstresiden til Ojan Bijan som fikk lagt flatt på tverrs til Tore Søraas, men ballen skled av foten og havnet langt utenfor.
Ojan Bijan frispilte Tom Arne Bø Pedersen etter 29 minutter, han rundet keeper og ble tatt. Dommeren dømte utspark fra mål.
Så fikk Havdurs høyrekant stå helt fri, skuddet fra hjørnet av boksen ble gitt til corner med en TV-vennlig enhåndsredning.
Johnny Erga spilte så vegg med Tore Søraas, men igjen trillet skuddforsøket inn til målmannen.
Erga gjorde unna et flott stykke fotarbeid på venstre etter 40 minutter og slo flatt inn på fem meter, men Tom Arne Bø Pedersen stod og tenkte på Blackburns utfordringer i cupen og blåste ballen høyt over. Istedenfor gikk Havdur rett opp og puttet 1-3, da et presist oppspill fant en glemt gultrøye som på lekkert vis lobbet over keeper.
Havdur skulle også hatt et straffespark, men en dommer plassert på motsatt banehalvdel dro handsen til Kjetil Aasland ut av feltet.
Vaulen slet i denne perioden og Havdur spilte til tider ball i hatt med vertene. Etter 42 minutter måtte Einar Dørheim varte opp med en ny stor redning på et frispark.
ATLETEN OG ASKETEN: Ronny Hauge gikk foran som et godt eksempel i sin plettfrie oppladning.
I pausen kom Morten Andreassen inn for Tom Arne Bø Pedersen.
Vaulen øynet nytt håp da man reduserte etter 47 minutter. Johnny Erga spilte fri Ojan Bijan på venstre, frekt skjøt han tidlig med utsiden av høyre og lurte keeper til 2-3.
Morten Andreassen løftet elegant over feltet til Ojan Bijan på venstre, han dro av backen, men skuddet trillet inn til keeper.
Havdur gikk opp til 2-4 på enkelt vis da man bredsidet nede i venstrekroken.
En stor sjanse til Morten Andreassen ble blokkert etter 53 minutter. Keeper landet feil og måtte til legevakten trolig med brudd rett over håndleddet. Dermed ble det et lite avbrudd i spillet samtidig som Havdur satte en utespiller i mål. Vaulen byttet samtidig inn veteran Jone Holgersen for en haltende Ojan Bijan. Holgersen gikk inn som stopper og man rokkerte om.
En veldig god Johnny Erga driblet seg gjennom feltet og ble klart holdt, men dommeren som ikke blåste unødvendig overså det hele.
Stian Falnes og Sverre Møllegaard kom til store sjanser etter et corner ved timen. Først ble Falnes nærmest revet overende i avslutningsøyeblikket inn i femmeteren, så på returen skjøt Sverre Møllegaard midt mot mål og i blokken.
Ørjan Grønnevig kom inn for Ronny Hauge etter 61 minutter. Hauge måtte gi seg da skotøyet hadde gått opp i limingen.
Vaulen fikk ny kontrakt etter 73 minutter da Stian Falnes nede ved hjørneflagget slo kort til Johnny Erga som rundet tre mann langs dødlinjen før han slo ut 45 i en Havdurspiller som satte ballen i eget mål.
Havdur lurte offsidelinjen til Vaulen etter 74 minutter, men satte ballen utilgivelig utenfor.
Kjetil Aaslands lange ball frem til Johnny Erga etter 78 minutter ble lagt tilbake til Ørjan Grønnevig som bredsidet inn til keeper.
Dobbeltbytte av Vaulen etter 81 minutter som satte Hector Vestbø inn for Stian Falnes, mens Tom Arne Bø Pedersen kom inn igjen for en skadd Hermann Anton Sæther. Like etter byttet man om til tre bak da Andreas Fløgstad gikk fremover.
Havdur kom i overtall etter 88 minutter, men Vaulen kunne prise seg lykkelige over svake avslutningsferdigheter.
Johnny Ergas lange kast fant Ørjan Grønnevig, men keeper var raskt nede til venstre og reddet det løse skuddet.
Vaulen stod igjen med masse folk foran og Havdur fikk store rom. Minuttet på overtid ble det 3-5 etter en lett scoring.
THE WALL: Einar Dørheim vartet opp med flere gode redninger.